DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2054611-0,96%
Ağrı
22°

AÇIK

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Suat Engin: “Tutak’tan Belediye Başkan Adayıyım”

Suat Engin: “Tutak’tan Belediye Başkan Adayıyım”

ABONE OL
18:05 | 24 Ekim 2023 18:05
Suat Engin: “Tutak’tan Belediye Başkan Adayıyım”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı ilimiz Tutak ilçesinde politikacı kişiliğiyle ün salmış ve Tutak İlçe Kütüphanesi emekli personellerinden Suat Engin, Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Genel Başkanı Nihat Aydın’ı ziyaret ederek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

OGC genel Başkanı Nihat Aydın, Ağrı ilimiz Tutak ilçesi eşraflarından, Tutak’ta politikacı kimliği ile tanınan Tutak İlçe Kütüphanesi emekli personellerinden Suat Engin’i makamında misafir etti. Saygın ve sevilen saygın kişiliğiyle ilçe halkının gönlünde taht kurmuş olan Engin bu sene Tutak Belediyesi Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz sene de Tutak Belediyesi Başkanlığı’na adaylığını koymuş ve çok ufak bir farklı koltuğu kaçıran Engin bu seçimde doğup büyüdüğü ilçeye borcunu ödeyerek Başkan olacağını belirtti. İlçenin bütün ihtiyaçlarına hakim olduğunu belirten aday Engin, hazırlamış olduğu çeşitli projelerle Tutaklı hemşerilerinin yaralarına ilaç olacağını söyledi. Önünde güzel bir süreç olduğunu ve ellerinden geldiğince bu süreci dolu geçireceklerini ifade eden Suat Engin edindikleri başarılarla tüm Türkiye’de Ağrı ilimizin ve Tutak ilçemizin adının yayılacağının da altını çizdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.