DOLAR 32,3428 0.19%
EURO 35,1255 -0.17%
ALTIN 2.239,87-0,15
BITCOIN 2032344-7,93%
Ağrı

KAR YAĞIŞLI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Serhan Kurtuluş Erhan, CHP Ağrı Milletvekili Aday Adayı oldu!

Serhan Kurtuluş Erhan, CHP Ağrı Milletvekili Aday Adayı oldu!

ABONE OL
15:08 | 21 Mart 2023 15:08
Serhan Kurtuluş Erhan, CHP Ağrı Milletvekili Aday Adayı oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı ilimiz Patnos ilçesinde 20 yıldan bu yana serbest avukatlık mesleğini icra eden Serhan Kurtuluş Erhan, CHP Ağrı Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Ağrı ilimiz Patnos ilçesi nüfusuna kayıtlı, 2016 yılından başlamak üzere 8 ay süreyle Hatay İli, İskenderun İlçesi Adliyesi’ nde Ağır Ceza Mahkemesi, İş Mahkemesi vs. mahkemeler olmak üzere hakimlik mesleğinde bulunan, Ağrı Barosu Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu Üyeliği görevinde bulunan, Patnos L Tipi Ceza İnfaz Kurumu Cezaevi İzleme Kurulu Başkanlığı görevinde bulunan Serhan Kurtuluş Erhan, CHP Ağrı Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

CHP Ağrı Milletvekili Aday Adayı Serhan Kurtuluş Erhan’ın yaptığı açıklamada, “Avukatlık mesleğini uzun bir süreden bu yana icra etme süreci, ülkemizde hukuk alanında yaşanan sorunların çözümünde pratik bilgiler sunabileceğime vesile oldu. Ayrıca yaşamış olduğum bölge itibariyle bölgesel anlamda yaşanan sorunların giderilmesi hususunda da önerilerde bulunma yetisine haiz oldum. Bu bağlamda bir hukukçu olarak ülkemizin geleceğinde müreffeh bir toplum ile evrensel hukuk kaideleri çerçevesinde demokratik bir yönetim anlayışının yerleşmesini tesis edeceği inancı ve düşüncesinde olduğum Cumhuriyet Halk Partisi’ ne destek vermek istemekteyim.

Ayrıca temel hak ve hürriyetlerin ülkemizde yönetim uygulamasından kaynaklanan sorunlar itibariyle birçok vatandaşımızın yaşamış olduğu badirelerin ne kadar acılara neden olduğu tartışmasız bir gerçekliktir. Bu sorunsalın ortadan kaldırılması ancak ve ancak her bir birey için asgari şekilde temel hak ve hürriyetlerin belirlendiği korunaklı ve müdahale edilemeyen bir çekirdek alan tanımı ile mümkündür. İşte bu çekirdek alan kapsamında mevcut temel hak ve hürriyetlerin korunaklı hale getirilmesi bireylerin hukuki güvenilirlik içinde yaşamasını sağlayacaktır. İşte bu düşüncelerim çerçevesinde Cumhuriyet Halk Partisi’ nde görev alarak ülkemize ve milletimize faydalı çalışmalar yapmak istemekteyim.” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.