DOLAR 32,4400 -0.15%
EURO 34,7553 -0.64%
ALTIN 2.444,240,34
BITCOIN 20972591,07%
Ağrı
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sayan, Tekstil Kent’te;  Ağrı üretimin marka şehri olacak!

Sayan, Tekstil Kent’te; Ağrı üretimin marka şehri olacak!

ABONE OL
15:24 | 25 Şubat 2019 15:24
Sayan, Tekstil Kent’te;  Ağrı üretimin marka şehri olacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Savcı SAYAN Tekstil Kent’te yapılan diploma törenine katıldı.

Savcı Sayan törende yaptığı konuşmada; burada üretimde olan kardeşlerimle gurur duyuyorum, onların daha güzel bir geleceğe kavuşması için elimden ne geliyorsa son nefesime kadar yapmaya tüm kutsallar üzerine söz veriyorum…

Sizlere Sayın Cumhurbaşkanımız Dünya Liderimiz Erdoğan’ın ”Ağrı’lı kadınları kalkındırmak için ne gerekiyorsa mutlaka yapılacaktır” dediğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum,Dünya Liderimiz bugüne kadar verdiği tüm sözlerini tutmuştur, bu sefer de tutacak ve Ağrı’mız kalkınacaktır. Ağrı’lı kızlarımız, kadınlarımız üretmek istiyoruz diyorlar, bizlerde onların bu arzu ve isteğini mutlaka yerine getireceğiz, Ağrı’yı ve kadınlarımızı kalkındıracağız.

”KADINLAR KALKINIRSA AĞRI KALKINIR” AĞRI’YI ÜRETİMİN MARKA ŞEHRİ YAPACAĞIZ!

Ağrı üretimin marka şehri olacak, yıl sonu itibari ile burada ”Tekstil Kent’te on bin kişiyi istihdam edeceğiz inşallah” İşsizliğe savaş açtık ve bunu başaracağız!!!

Dünya’nın ve Türkiye’nin  en ünlü markaları 31 Mart Seçim sonuçlarını bekliyorlar, Ağrı’da Ak Parti kazanırsa, Çin’de ve diğer ülkelere fason verdikleri dikimleri buraya gönderecekler ve bizim evlatlarımız, bacılarımız burada o fasonları dikerek, kendilerine ve Ağrı’ya büyük kazanç getirecekler, hemde gelecekleri için sigortaları olacak..

Ağrı’yı ”ÜRETİMDE MARKA ŞEHİR ”yapacağız bunun size sözünü veriyoruz, Ağrı kalkınacak, Ağrı şahlanacak, Ağrı Türkiye’ye örnek bir şehir olacak.

Ağrı’nın geleceğini Ağrılı hemşehirlerim belirleyecek, Ağrı’yı seviyorsak, Ağrı’nın kalkınmasını, güzel günler görmesini, aydınlığa çıkmasını istiyorsak hepimiz elimizi taşın altına koymamız lazım, ben sizlere hizmetkar olarak geldim, Ağrı’yı yeniden hep birlikte inşaa etmek için varım, bana yardımcı olun,bana destek verin  hep beraber güzel günler görelim değerli kardeşlerim dedi…

Özel Haber:Gönül Özkılıç

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.