DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2072755-1,25%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Savcı Sayan:Seçim Çalışmaları İçin İstanbul’da ”Irk Üzerinden Siyaset Olmaz”

Savcı Sayan:Seçim Çalışmaları İçin İstanbul’da ”Irk Üzerinden Siyaset Olmaz”

ABONE OL
23:51 | 09 Haziran 2019 23:51
Savcı Sayan:Seçim Çalışmaları İçin İstanbul’da ”Irk Üzerinden Siyaset Olmaz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Savcı Sayan Yoğun İstanbul Seçim Çalışmalarına Bugün Start Verdi

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Ak Parti Adayı Binali Yıldırım’a  destek vermek için İstanbul’da Ağrılı hemşerilerimizle bir araya geliyor.

Sayan, İstanbul Ataşehir’de, kendisini ağırlayan, evinin kapılarını açan Ağrı Eleşkirt’li  iş adamı Nevzat Kösen ve kardeşi Kadir Kösen’e teşekkür ederken sözlerini şöyle sürdürdü, 23 Haziran sadece bir belediye seçimi değildir Milli Bekâ sorunudur , Türkiye’yi kuşatma sorunudur bu sorunu çözmek bizim vazifemizdir dedi.

Sonrasında yaptığı bir ev ziyaretinde iki gencin söz kesme merasimi gerçekleştiren Sayan, Kürt, Türk kardeştir işte burada bir Kürt kardeşimizle, Türk kardeşimizin evlilik yolunda attığı ilk adıma şahit olduk, bizim birliğimizi, kardeşliğimizi  işte bunun için kıskanıyorlar, birleri parçalamak istiyorlar, bunlara fırsat vermeyeceğiz değerli kardeşlerim dedi.

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma hanım ile birlikte, AĞSANDER’e bir ziyaret yapan Başkan Sayan orada kendilerini bekleyen ve yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımızla İstanbul seçimleri üzerine sohbet etti, inşallah bu seçimde sandıkta başarılarımız daim olsun dedi.

Başkan Sayan Ümraniye’de  katıldığı bir diğer toplantıda Ak Partinin öncesini ve Ak Parti iktidarının bugüne kadar yaptığı hizmetlere değindi.

Ak Parti Tayyip Erdoğan bu ülkeye çok büyük hizmetler getirdi, Kürt, Türk ayrıştırmadan, biz Kürtler kendi dilimizi konuşamazdık, çocuklarımıza istediğimiz isimleri koyamazdık yasaktı, Tayyip Erdoğan geldikten sonra biz bunlara kavuştuk ve daha pek çok güzel hizmetler getirdi ülkemize…

Kürt kardeşlerimiz, Doğu  Güney Doğuda CHP’ye oy vermiyor da burada İstanbul’damı verecek..İstanbul’u emin ellere teslim etmemiz lazım.

Cumhurbaşkanı İstanbul’u çok önemser, buraya laik olmayanı aday yapmaz

CHP’in adayı ile Binali beyi yan yana getiriyorum, biri başbakanlık yapmış, biri Ulaştırma Bakanlığı yapmış, OVİT Tüneli, Marmaray’ı yapmış, otobanları yapmış,hızlı trenleri yapmış,Atatürk döneminde üç yere demir yolu döşendi diye marşlara konu oldu, demir ağlarla ördük memleketin dört bir yanını,Binali bey yüz bin kadar ördü niye kötüleniyor,bütün bunları yapıyoruz böyle bir aday, böyle bir usta var elimizde,İstanbul bir ustanın elinde olmalı,adam Beylikdüzünde üç tane bina yapmış gelmiş ben Binali beyi yenerim, onu geçerim diyor, bu bizim köy takımıyla Fenerbahçe’nin maçına benziyor.
Yapmayın müsaade etmeyin kardeşim vicdani bir durumdur,İstanbul’u emin ellere verin, ben kimseyi kötülemiyorum, insan olarak İmamoğlu iyi bir insan olabilir, Binali bey iyi bir insan olabilir kimseyi kötülemiyorum,herkes başımızın tacıdır vallahi, billahi, tillahi Binali bey kadar usta değil bunu da kabul etsinler.

Konuşmanın devamını video’da

https://www.facebook.com/SavciSayan/videos/803140116752985/

Siirt’li vatandaşlarımızla buluşma

https://www.facebook.com/SavciSayan/videos/2286284891588703/?t=97

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.