DOLAR 32,4706 -0.06%
EURO 34,7049 -0.79%
ALTIN 2.436,310,02
BITCOIN 20668330,12%
Ağrı
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Savcı Sayan,gönül dostları ile buluşmalarına devam ediyor

Savcı Sayan,gönül dostları ile buluşmalarına devam ediyor

ABONE OL
00:09 | 13 Mart 2019 00:09
Savcı Sayan,gönül dostları ile buluşmalarına devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Ağrı Belediye Başkan adayı Savcı Sayan bugün sabahın erken saatlerinde başladığı saha çalışmalarına şu an halen devam etmekte, şu an saat 23:35  Sayan’a gündüzler, geceler yetmiyor, Ağrı’nın geleceği güzel günleri için canla başla çalışmaya  devam ediyor, hemşerilerimize Ağrıya yapılacak yatırımlar ve projelerini anlatıyor, vatandaşların fikirlerini alıyor, onların sıkıntılarını dertlerini dinliyor, çözüleceklere anında müdahale ederek vatandaşları rahatlatıyor.

Fevzi Çakmak Mahallesinde ev toplantısı yaparak vatandaşlarımızla sohbet etti, kendilerine evlerinin kapılarını açan,sıcak ve samimi bir şekilde kendisini ağırlayan Fevzi çakmak Mahallesi sakinlerine teşekkür ederek saygılarını iletti.

Sıtkıye Mahallesinde  hemşirelerimizle buluşan SAYAN, projelerini anlatırken Sosyal Belediyeciliğin önemini vurguladı, Ağrı’yı Doğu’nun parlayan yıldızı yapmak için hazırladıkları yol haritasını anlatan Sayan tüm gönül dostlarına teşekkürlerini ve saygılarını iletti.

Küme evleri Mahalle sakinleriyle yaptığı toplantıda, vatandaşların Sayan’a gösterdikleri yakın ilgi ve alaka güzel bir gönül köprüsü kurulduğunu gösteriyor, Sayan katılım sağlayan tüm dostlarımıza teşekkür ve saygılarımı iletiyorum, inşallah Ağrı kazanacak ve Doğu’nun Parlayan Yıldızı olacak dedi.

Sayan hep beraber Ağrı’yı  güzel günlere taşıyacağız, Ağrının sıkıntıları bitecek bugüne kadar yaşanan kötü günler hatırlanmayacak inşallah, Ağrının  önünde çok güzel bir fırsat var bunu hep beraber değerlendireceğiz, Ağrı kararını verdi bu sefer Ağrı kazanacak inşallah dedi.

Özel haber:Gönül Özkılıç

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.