DOLAR 32,5594 0.2%
EURO 34,9835 -0.05%
ALTIN 2.443,100,30
BITCOIN 20900530,12%
Ağrı
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Savcı Sayan’dan işçilere müjde

Savcı Sayan’dan işçilere müjde

ABONE OL
16:01 | 30 Ağustos 2019 16:01
Savcı Sayan’dan işçilere müjde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Belediyesi ile DİSK/Genel-İş Sendikası Arasında Toplu İş Görüşmeleri Yapıldı

Ağrı Belediye Başkanı, işçi dostu Savcı Sayan, DİSK/Genel-İş Ağrı Şube Başkanı Ersin Erincik ile bugün basınla bir araya gelerek önümüzdeki iki yıl için anlaşma sağladıkları toplu iş sözleşmesi ile ilgili bir açıklama yaptılar.
Savcı Sayan’ın kameralar karşısında DİSK/Genel-İş Ağrı Şube Başkanı Ersin Erincik ile önümüzdeki 2 yıllık dönem içim %23 lük zam oranında anlaştıklarını, Genel İş Sendikası ile Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan arasında yapılan bu ilk sözleşmenin hayırlı olmasını diledikleri ifade etti.
Sayan; biliyorum ki bu zamlar çalışanları çok fazla rahatlatmaz, malum Türkiye’nin ve belediyenin mali durumu gereği şimdilik elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık.Yaşam şartlarının zor olduğunu biliyoruz. İnşallah ilerleyen dönemlerde belediyemizin imkanları dahilinde çalışan kardeşlerimizi rahatlatmayı istiyoruz.
Belki bu yaptığımız sözleşme Türkiye’de bir örnek teşkil edecektir, kavgasız gürültüsüz üzerinde anlaştığımız bu sözleşme ile ve işçi çıkarmayan tek belediye olmanın gururunu yaşıyoruz.
Ben göreve geldiğimde hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun; işini gerektirdiği şekilde yapan hiç bir kardeşimizi işten çıkarmayacağım diye söz verdim bu sözüm hala geçerli.
Ağrı Belediyesi, göreve gelir gelmez işçi kıyımı yapan CHP’li Belediyelere örnek olsun dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.