DOLAR 32,4973 -0.01%
EURO 34,8607 -0.38%
ALTIN 2.450,840,62
BITCOIN 20873100,76%
Ağrı
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Savcı Sayan’dan Diyarbakır’daki Annelere Destek

Savcı Sayan’dan Diyarbakır’daki Annelere Destek

ABONE OL
18:05 | 13 Eylül 2019 18:05
Savcı Sayan’dan Diyarbakır’daki Annelere Destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’dan, Diyarbakır HDP İl Başkanlığı  önünde, çocukları PKK tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla oturma eylemi yapan annelere destek vermek, onların yanında olduğunu, yalnız olmadıklarını ifade etmek adına yapılmak istenilen yürüyüş için destek geldi.

Başkan Savcı Sayan, yıllardır Ağrı’da kayıp evlatları için gözyaşı döken annelerin acısını katıldığı çeşitli platformlarda sık sık dile getirerek, annelerin acısını çok iyi bildiğini ve gençlere sahip çıkmak adına elinden geleni yapacağını defalarca ifade etmişti.

Bu acıyı en iyi bilenlerden biri olarak, Diyarbakır’da HDP İl Başkanlığı önünde kayıp evlatlarını  geri  döndürmek için oturma eylemi yapan, bu eylemin evlatları geri dönünceye kadar devam edeceğini söyleyen  acılı annelere destek vermek adına ”ülkemizde, Diyarbakır’a yürüyüş yapmak isteyen binlerce vatandaşımız için yürüyüş izni beklediklerini” kendi sosyal medya hesabından yapmış olduğu bir paylaşımda dile getirdi.

Başkan Sayan paylaşımında şu ifadelerine yer verdi;

Diyarbakır’daki anneler yalnız değil. Diyarbakır’a anneler için yürümek isteyen binlerce insanımız var. Yürümek için izin bekliyoruz. Biz bu sefer başarılıyız. Yüreğini bu işe koyan Ülkemiz büyük devlet olma yolunda ilerleyecektir

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.