DOLAR 32,5516 0.19%
EURO 34,9491 -0.13%
ALTIN 2.443,800,33
BITCOIN 2093967-0,06%
Ağrı
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Savcı Sayan’a  Aykut ve Yıldırım Ailelerinden Tam Destek!

Savcı Sayan’a Aykut ve Yıldırım Ailelerinden Tam Destek!

ABONE OL
00:39 | 10 Mart 2019 00:39
Savcı Sayan’a  Aykut ve Yıldırım Ailelerinden Tam Destek!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Belediye Meclis Üyesi adayı değerli iş adamı Serkan Aykut’un Patron Kafe’de düzenlediği Savcı Sayan’a  destek toplantısına  büyük bir katılım gerçekleşti.
Serkan Aykut’un düzenlediği bu toplantıya Ağrı’nın eski siyasetçilerinden ”Kemal Yıldırım’ın Oğlu İl Genel Meclis Üyesi adayı Güngör Yıldırım’da” Yıldırım Aileleri adına katılım sağlayarak ailelerin tam desteğini belirtti.

Savcı Sayan burada yaptığı konuşmada, tüm katılımcıları selamlayıp teşekkür ettikten sonra, değerli kardeşlerim, bizler burada Ağrı’da hepimiz kardeşiz,akrabayız, dedelerimiz kardeştiler sizler bizler hepimiz Ağrı’yı canımızı verecek kadar çok seviyoruz,buranın sıkıntısı, acısı hepinizin ne kadar canını yakıyor çok iyi biliyorum, geldiğim günden beri diyorum gelin bu şehri birlikte yönetelim, bizlerin dedeleri 1918 de bu memleketi kurtarmıştır, bu memleket için canını vermiştir, aç kalmış susuz kalmış ama Ağrı’sız, vatansız, topraksız kalmamıştır.

Kimseye Ağrı’nın dengesini bozdurmayacağız

Bu bizim için önemli ben Ağrı için her zaman her şeye razıyım, yeter ki Ağrı kalkınsın,Ağrı ileri gitsin, yeter ki Ağrı’nın dengesi bozulmasın.
Ağrının birliği beraberliği bozulmasın, Ağrı’nın kadim aileleri yok olmasın,biz birbirimizi tanıyor biliyoruz, büyüklerimiz birbirini tanıyor,
herkes bu şehirde az çok ne olduğunu biliyor, bu şehrin dengesini bozanlara biz müsaade etmemeliyiz, etmeyeceğiz!
Yoldan çıkan kardeşimiz varsa onları ıslah etmeliyiz,onlara yardımcı olmalıyız hemen dışlamamalıyız, başka yerde olan kardeşimiz varsa bize seçimde oy vermedi diye onu dışlamamalıyız, birlik ve beraberliği sağlamak zorundayız, bugün Ak Partiye oy vermiş, yarın başka partiye verecek kardeşlerimiz olabilir onlar bizim kardeşlerimiz biz kimseyi dışlamamalıyız.

Unutmayın ki Ak Parti burada 5-0 aldı, eğer bir eksiklik olmuşsa yine bizden kaynaklanmıştır. Biz o kardeşlerimizide kucaklamak zorundayız, hep birlikte Ağrı’yı kurtarmak zorundayız.

Sayın Cumhurbaşkanım bana bu görevi tevdi ettiğinde dedim ki; Ağrı çok geri kalmış çok hizmete muhtaç, Ağrı kadim bir yer, Ağrı tarihi boyunca esirliği kabul etmemiştir,tarihte işgal eden ülkeleri bertaraf etmiştir,köleliği kabul etmemiştir, her zaman dim dik ayakta durmuştur.
Bu Ağrı’nın kadimliği büyüklüğüdür, Sayın Cumhurbaşkanım Ağrı’ya hizmet edecem ama, Ağrı belediyesinin bütçesi buna yetmez ki, Ağrı’da yollar yok, Ağrı’da gençler işsiz, Ağrı 550 bin nüfuslu bir yer Ağrı’yı kalkındırmak istiyorsak sizin bana yardımcı olmanız lazım,
eğer bana yardımcı olacaksanız ben gidip gerekenleri söyleyeyim, çünkü Ağrı’da ben dolaştığım zaman onlarca insan beni tanımazsa bile benim ailemi, akrabalarımı tanıyor, yarın öbür gün benim bir hatam olduğu zaman söz veripte  yerine getiremezsem ben çarşıya çıkamam, kahvede oturamam, akrabalarıma gidecek şikayet edecek, babamın dostuna gidecek, yolda önümü kesecek sen utanmıyormusun böyle bir babanın evladı, geldin bize söz verdin niye bunları yapmıyorsun dedikleri zaman, ya o görevi bırakıp gitmem lazım ya da gereğini yapmam lazım, ben eğer size söz verecem ve o sözü yerine getiremiyeceksem,Ya Rabbim bana öyle bir belediye başkanlığı nasip etme, ben burada babamı, bütün akrabalarımı mahcup edecek bir belediye başkanlığı onların gururuyla oynayacak bir belediye başkanlığı yapacaksam daha ilk günde Allah bana nasip etmesin.

Dedim ki Sayın Cumhurbaşkanım siz bana bakanlıklarla beraber yürütebileceğim projeleri vereceksiniz, onları yapacağız, Ulaştırma Bakanlığı ile Ulaşım sorununu çözeceğiz, Tarım Bakanlığı ile Hayvancılık işin çözeceğiz, Çevre Bakanı İller Bankasıyla Murat Nehri’nin
Islah çalışmasından tutun da TOKİ Konutlarına, Kentsel dönüşüme varıncaya kadar bunlarla beraber çalışacağım.
Turizm bakanıyla Ağrı’nın turizmini canlandıracağız bunların hepsini konuştuk
Sayın Cumhurbaşkanımız dede ki;”GİT AĞRI’YI DOĞU’NUN PARLAYAN YILDIZI YAP”
ben ve bakanlar kurulu biz senin arkandayız dedi.

Ben bu düşüncelerle o yetkiyi aldıktan sonra, o güvenceyi aldıktan sonra
hemen çalışmalara başladım ve projelerimle huzurundayız, sizlerin desteği ile Ağrı’yı Doğu’nun parlayan yıldızı yapacağız inşallah…

Konuşmanın devamı ve diğer önemli konuları videodan izleyebilirsiniz.

Özel haber:Gönül Özkılıç

   

https://www.facebook.com/SavciSayan/videos/352492118697240/?t=171

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.