DOLAR 32,2234 -0.11%
EURO 34,9331 0.17%
ALTIN 2.445,790,57
BITCOIN 1971030-3,00%
Ağrı
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Savcı Sayan, Minik Efe’nin Hayalini Gerçekleştirdi

Savcı Sayan, Minik Efe’nin Hayalini Gerçekleştirdi

ABONE OL
16:23 | 27 Şubat 2019 16:23
Savcı Sayan, Minik Efe’nin Hayalini Gerçekleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Efe İstedi, Sayan gerçekleştirdi

Ak Parti  Ağrı adayı Savcı Sayan, seçim çalışmaları yaparken kendisinden babası için iş isteyen 8 yaşındaki Efe Bahadır’ın o çaresiz sesine Efe’nin babasına iş bularak cevap verdi.

Efe Bahadır, babasının dört yıldır işsiz olduğunu siz babama iş bulurmusunuz? Onun güvenlik sertifikası,ehliyeti var babama iş bulun diyen o çaresiz sesi Savcı Sayan’ı çok üzmüştü.

Sayan Küçük Efe’in babası Erkan Bahadır için çeşitli girişimlerde bulundu ve mini Efe’nin babası Erkan Bahadır’ın dün Milli Eğitim Müdürlüğünde özel güvenlik görevlisi olarak işe başlamasını sağladı.

Savcı Sayan; minik Efe bana babam işsiz iş bulur musunuz? Dediği günün gecesi gözüme uyku girmedi, Allah Devletimize milletimize zeval vermesin, minik Efe’in babasına iş bulduk ama böyle binlerce işsiz aile babası var,inşallah onlara da iş imkanı sağlayacağız.

Ağrı’mızda işsizlik çok büyük bir sorun, bunu çözeceğiz bütün çocuklarımızın, ailelerimizin yüzü gülecek inşallah.

Bugün biz buraya minik Efe’mizi ziyaret etmeye geldik, o çok mutlu babasının artık bir işi var, inşallah diğer aile reislerin inde yüzlerini güldüreceğiz dedi.

Minik Efe’yi ders yaparken bulan Sayan, babanın artık işi var mutlu musun diye sorduğunda; gözleri mutlulukla paylayan Efe; çok mutlu olduklarını ve teşekkür ettiğini ifade etti, Sayan beraberinde getirdiği oyuncağı Efe’ye vererek onunla bir müddet daha sohbet etti, Efe’nin babası  Savcı Sayan’a kendisine iş imkanı sağladığı için çok mutlu olduğunu ve teşekkür ettiğini ifade etti.

Özel haber:Gönül Özkılıç

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.