DOLAR 32,4478 -0.13%
EURO 34,7757 -0.58%
ALTIN 2.440,670,20
BITCOIN 20901311,00%
Ağrı
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Savcı Sayan: HDP’nin ittifak arkadaşları, yeni kurulan partiden korkuyorlar

Savcı Sayan: HDP’nin ittifak arkadaşları, yeni kurulan partiden korkuyorlar

ABONE OL
12:42 | 23 Kasım 2020 12:42
Savcı Sayan: HDP’nin ittifak arkadaşları, yeni kurulan partiden korkuyorlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kürt Siyasetçilerinden oluşan ” mütedeyyin, muhafazakar, Cumhur ittifakına destek verecekleri” yeni parti, CHP ve ittifakları arasında huzursuzluk ve panik yarattı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan geçtiğimiz günlerde, kendi sosyal medya hesabından yaptığı: HDP’ye karşı birleşen, terörü ret eden, mütedeyyin, muhafazakar, Vatanın birlik ve beraberliği tam destek veren Kürt siyasetçiler yeni bir parti kurup Cumhur ittifakına destek verecekler … Taze ve kesin bilgidir …Paylaşımı oldukça güçlü ses getirdi ve sadece Kürt vatandaşları değil farklı kesimlerden de destek alırken, HDP, CHP ve diğer ittifak ortakları arasında paniğe sebep oldu.

Sayan’ın bu paylaşımının ardında gözler, kulaklar merakla Kürt siyasetçilerinin kuracağı yeni partiyle ilgili yapılacak paylaşımlara çevrildi.

CHP ve ittifak kurduğu ortaklarının, bundan önce olduğu gibi, önümüzdeki seçimler için de Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı kurdukları cephenin çöküşünü gördükçe yeni arayışlar ve panik içerisinde olmaları gözden kaçmıyor.

Anlaşılan o ki Kürt Siyasetçilerin yeni kuracakları” HDP’ye karşı birleşen mütedeyyin, muhafazakar, Cumhur ittifakına destek verecekleri yeni parti” CHP ve ittifak içinde olduğu ortakları üzerinde şimdiden büyük bir huzursuzluk,  korku ve panik yarattı.

Savcı Sayan’ın bugün yaptığı paylaşımının da da : Her gün bir parti kurup / kurdurup cumhurbaşkanını% 50 + 1’in altına nasıl indiririz diye plan yapanlar … HDP’ye alternatif bir partiye geldiğinde denildiğinde, hemen ayaklanıyorlar. Çünkü; yeni kurulan partinin ittifak arkadaşları HDP’yi barajın altında bırakacağını çok iyi biliyorlar .. demesi, Chp, Hdp ve diğer ortakları arasında ki paniğinin göstergesi…

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.