DOLAR 32,5874 0.3%
EURO 35,0502 0.2%
ALTIN 2.459,030,95
BITCOIN 20965470,98%
Ağrı
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sadece Suriyelilere Değil, Davet Herkese

Sadece Suriyelilere Değil, Davet Herkese

ABONE OL
11:49 | 14 Nisan 2019 11:49
Sadece Suriyelilere Değil, Davet Herkese
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tanju Özkan, İsmail Saymaz ve Mirgün Cabas’ın bilmedikleri bir şey var oda Savcı Sayan’ın  Nuh’un Kenti Ağrı’nın Belediye başkanı olduğu. Yani İnanışa göre insanlığın dünyaya yayıldığı kentin başkanı. Başka bir değişle hem onların hem de dünyadaki diğer halkların olduğu gibi Suriyelilerinde ata baba toprağı olan Ağrı’nın başkanı. Hal böyleyken Savcı Sayan’ın Suriyelileri bu topraklara davet etmesinden daha doğal ve insani ne olabilir ki. Bunu idrak edemeyenlere şunu söylemek isterim, Keşke Savcı Sayan’a verdiğiniz tepkinin onda birini ‘bu topraklar Yahudilere vaat edilmiş topraklardır’ diyen Sezai Temelli’ye verseydiniz, yani bu topraklar Yahudilere helal Suriyelilere haram öylemi. Bu adamların yazdıklarını ve söylediklerini destekleyenler hangi kafayla bunu yapıyor bilmiyorum ama Suriyeliler meselesi bence bir inanç ve insanlık meselesidir. Savcı Sayanda hem Nuh’un kentinin belediye başkanı olmasının hem inancının hem de insanlığının gereğini yapmıştır, tabi bunu bu zatların anlaması biraz güç.

Savcı Sayan Ağrı’ya sadece Suriyelileri değil İş adamlarını, işçileri ve öğrencileri de davet ediyor. Ama bu adamların gördüğü sadece Suriyeliler. Yeryüzünü hatta kainatı babamızın malıymış gibi görmekten vaz geçelim, Yüce yaradan önce Hz. Adem’e sonrada Hz.Nuh ve nesline bu toprakları hediye etti.

Küçük bir uyarı ! Yıllardır yapılan Ermeniler katledildi, bu topraklar ermeni topraklarıdır yalan  propagandası yüzünden bu gün bir sürü insanımız dedesinin ermeni katili olduğuna inanıyor, şimdi ise aynı zatlar buraların Yahudilere vaat edilmiş topraklar olduğu yalanını söylemeye başladı. Aman çocuklarımıza dikkat onlarda yarın bu yalanlara inanmasın, buralar Yahudilere vaat edilmiş demesinler. Şimdiden bunun tedbirini almamız lazım. Hem bizler Hem devlet. (Ayrı bir yazıda bu konuya daha geniş değineceğiz.)

Son olarak bende çağrıyı yenilemek istiyorum; Sanayiciler, işçiler, öğrenciler mülteciler ve dünyadaki tüm insanlar, kalmak istemeseniz bile gelin Ağrıyı görün. Burası sizin ata baba toprağınız.

Dostça kalın…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.