DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046385-0,55%
Ağrı
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Raif Medetoğlu’nun Kaleminden… Neden Salih Aydın ?

Raif Medetoğlu’nun Kaleminden… Neden Salih Aydın ?

ABONE OL
15:17 | 28 Mart 2024 15:17
Raif Medetoğlu’nun Kaleminden… Neden Salih Aydın ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet kenti, koç yiğit yatağı, milli mücadelenin ardından hudutları belli olan ve bir çok medeniyete ev sahipliği yapan Ağrı; 31 Mart günü bu şehrin sosyolojisinin ve kültürünün aydınlık yüzü olan Salih Aydın’a bu kentin yönetimini 5 yıl boyunca hiç şüphesiz teslim edecektir ve etmelidir.

 

Peki neden Salih Aydın?

 

Çünkü; motivasyonu ve pozitif enerjisi yüksek bir kişilik olarak artık Ağrı’da ciddi bir siyasi aktör olduğunu seçim çalışmaları kapsamında sahada yürüttüğü yoğun performansı ile milletin gönlünde taht kurmayı başardı. Hiç kuşkusuz ayağı yere basan inandırıcı, samimi ve tutarlı projeleri ile Ağrı’da büyük bir değişimin yaşanacağını ve bunun işaret fişeğini ateslemiş durumda olduğunu çok açık bir şekilde görebiliyoruz.

AK Parti Genel Merkezi sahada yükselen itirazlara kulak vererek büyük bir hüsran yaşamanın önünü Salih Aydın’ı aday göstererek yaşanacak büyük bir yenilgiyi bu vesileyle def etmiştir.

Daha açık konuşmak gerekirse bitmek ve tükenmek üzere olan bir Parti’nin izzetini ve haysiyetini ayağa kaldıran güçlü bir karakter olduğunu itiraf etmeliyim. Birileri benim bu sözümden alınganlık gösterebilir hiç önemli değil, hakikat güneş gibidir gizleyemezsiniz…

Milletimizin teveccühü ile adım adım iktidara ilerleryen Salih Aydın, bu kentte büyük bir başarı hikayesi yazacağını ve bize ecdadımızdan yadigâr bu şehre maddi ve manevi değer katacağına zerre miktar şüphe duymuyorum.

Dem bizim, devran bizimdir diyerek, millete sahte hayaller pazarlayanlar bu milletin zekasına yenik düşecek. Sakın ha derman gelmeyecek yerde derdinize dert katacak kimselerin tezgahına yanaşmayın.

Karanlığa, zorbalığa karşı ve hatta çürütülmek istenen insanlık onurunu incitecek bir şekilde diğer küçük partilere itibar etmeyiniz…

Hususen;
Muhafazakar ve İslami kimlik üzerinden politika yapan partiler batıda CHP’nin, Doğuda DEM’in ekmeğine yağ sürüyor.

Bu kadar açık ve net durum ortadayken fikren ve bir çok siyasal duruş açısından kendisine yakın olan AK Parti adaylarına destek vermesi gerekirken; bu memleketin manevi sütunlarını yıkmak için ellerinden geleni ardına koymayan söz konusu partilerin âdeta değirmenine su taşıyan cinste politik kararlar alması büyük bir talihsizlik olmuştur.

Bana göre AK Parti lehine belediye başkan adaylarını geri çekmeleri gerekiyor. Daha sonra gerek yerelde gerekse ulusal manada AK Parti’nin hatalarını en makul ve yapıcı seviyede eleştirmelidirler…

Umarım seçmen bu durumun farkındalığı içinde sandığa gider ve gerekeni yapar. Aksi takdirde liderleri başta olmak üzere söz konusu partiler milletin vicdanında ciddi yaralar alır.

En nihayetinde;
Bu şehir iktidar partisine dayanarak bu milletin saadetine vesile olmak üzere karar vermelidir. Hazinenin anahtarını elinde bulunduran iktidar partisi yaklaşık beş yıl daha bu ülkeyi yöneteceğine göre, bizim AĞRI’yı içinde bulunduğu ahvaleden daha ileriye taşıyacak motivasyonu ve iradeyi sandık başına giderek bir kez daha milletin çıkarlarını gözeterek mührümüzü iktidar adayı Salih Aydın’dan yana kullanmamız en sağlıklı karar olacaktır.

Kararsız seçmenlere seslenmek isterim. Sandık başına giderek bu şehrin aydınlık yüzü olan iktidar partisi adayına bu memleketin ikbali için açık destek veriniz.

 

“Biz memleket milliyetçisiyiz”

 

Bu memleketin meselelerini inancı kadar, namusu şerefi ve haysiyeti kadar kıymetli bulan bir kardeşiniz olarak, akıl çizgisinin dışına çıkmadan daima hakikati her yerde haykırmaya çalışıyorum.

Ben bu şehirde üç asırlık geçmişi ve izi olan bir akraba topluluğuna mensup biri olarak, bu şehrin gerçek sahipleri olarak, elbette vicdani kanaatimi buradan tekrar ilan etmekten imtina etmeyeceğim.

İdeolojik saiklerle hareket edenlerin bu kentte bir eser bıraktığını kimse bize ispatlayamaz. Görev yaptıkları süre içinde yaptığı hizmetlerin tamamını toplasanız bir asfalt plenti yapmaz.

 

“Siyaset bir duruş ve hizmet meselesidir”

 

Gece ve gündüzü yeni çağlara gebe kılmak için,
Her vakit nasibine esirdir düsturuyla,
Bu şehri sevgiyle birlik ve ahenk içinde büyütmek isteyen en ideal aday olan Salih Aydın’a destek vermek gerekiyor.

Bu şehrin sosyolojisine, değerlerine, kültürüne, sanat ve edebiyatına hürmetkâr siyasi bir karakter ve kimlik ile kalıcı izler bırakan ve bundan sonra da bu istikamette sağlıklı bir duruş ortaya koymak için siyasal sistemin içinde mücadele verecek olan sayın Aydın’a bu fırsat mutlaka verilmelidir.

Salih Aydın’a güvenin, sandıkları AK Ampuller ile aydınlatın.

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.