DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045293-2,22%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Prof. Dr. Karabulut, UNİLİG Şampiyonu Sporculara Kupalarını Verdi

Prof. Dr. Karabulut, UNİLİG Şampiyonu Sporculara Kupalarını Verdi

ABONE OL
19:14 | 09 Şubat 2024 19:14
Prof. Dr. Karabulut, UNİLİG Şampiyonu Sporculara Kupalarını Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından AİÇÜ ev sahipliğinde düzenlenen Üniversiteler Ligi (UNİLİG) Voleybol Bölgesel Müsabakaları sona erdi. AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, turnuvada erkekler kategorisinde şampiyon olan Atatürk Üniversitesi erkek voleybol takımına madalya ve kupa verdi.

UNİLİG Voleybol Bölgesel Müsabakalarında erkek ve kadınları kategorilerinde Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ve Kafkas Üniversitesi takımları mücadele etti. UNİLİG erkekler kategorisinde Atatürk Üniversitesi birinci, Bingöl Üniversitesi ikinci, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi üçüncü olurken, kadınlar kategorisinde ise Bingöl Üniversitesi birinci, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ikinci ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi üçüncü oldu.

15 Temmuz Şehitler Çok Amaçlı Spor Salonu’nda düzenlenen ödül törenine Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Faruk Kaya, Spor Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Bayraktar, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Mehmet Fatih Karaoğlan ile akademik, idari personel ve sporcular katıldı. AİÇÜ Rektörü, ödül töreninde UNİLİG Voleybol Bölgesel Müsabakaları erkekler kategorisinde şampiyon olan Atatürk Üniversitesi takımı sporcu ve antrenörlerine madalya ve kupa verdi.

Prof. Dr. Karabulut törende yaptığı konuşmada, turnuvada mücadele eden tüm takımları tebrik ettiğini belirterek, turnuvada sporcuların sergiledikleri dostça mücadeleden dolayı turnuvanın kaybedeninin olmadığını söyledi. Tüm üniversitelerin kardeş üniversite olduklarını ifade eden Prof. Dr. Karabulut, “Turnuvada gönlümüzden geçen üniversitemizin birinci olmasıydı ancak erkekler kategorisinde kardeş üniversitelerimiz Atatürk Üniversitesi, kadınlar kategorisinde ise Bingöl Üniversitesi şampiyon oldu. Tüm takımlarımızın sporcularına bundan sonra mücadele edecekleri müsabakalarda başarılar diliyorum.

Şehir dışından ilimize gelen öğrenci kardeşlerimizi üniversitemizde iyi bir şekilde ağırlamaya çalıştık. Organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen başta Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’na, Spor Bilimleri Fakültemiz ile Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığımız personeline ve tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.