DOLAR 32,3389 0.17%
EURO 35,1759 -0.04%
ALTIN 2.241,02-0,10
BITCOIN 2081756-5,59%
Ağrı

KAR YAĞIŞLI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Prof. Dr. Karabulut, Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Sergisi’ne Katıldı

Prof. Dr. Karabulut, Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Sergisi’ne Katıldı

ABONE OL
17:40 | 06 Haziran 2023 17:40
Prof. Dr. Karabulut, Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Sergisi’ne Katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı Mezuniyet Sergisi’ne katıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen yıl sonu sergisinde Rektörümüz Prof. Dr. Karabulut, Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım programı öğrencileri tarafından sergide sunulan eserleri inceledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sergiye, Prof. Dr. Karabulut’un yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mucip Genişel, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Teyfur, fakülte dekanları ile akademik, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Öğrenciler tarafından hazırlanan 100 farklı çalışmanın yer aldığı sergiyi gezen Prof. Dr. Karabulut, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencileri, çalışmalarından dolayı tebrik eden Prof. Dr. Karabulut, “Hayal gücünüzü kullanarak birbirinden güzel eserler ortaya çıkardığınız bu serginin sanatsal bakış açılarınızı geliştireceğine inanıyorum. Çizim yeteneğinizin yanında grafik tasarım alanında da kendinizi geliştirin ve iş dünyasında iş arayan değil, işe aranan eleman olun.

Sevgili öğrenciler, kendi yeteneğinizin farkına varın. Kendi benliğinizin farkında olduğunuzda ve yeteneklerinizi daha da geliştirdiğinizde yarın hem iş hayatında hem de sanat dünyasında önemli yerlere gelebilirsiniz.” diye konuştu.

Prof. Dr. Karabulut, serginin hazırlanmasında emeği geçen akademik, idari personel ve öğrencilere teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Yıl sonu sergisi, iki gün boyunca Recep Tayyip Erdoğan Kültür ve Kongre Merkezi’nde tüm öğrenci, personel ve vatandaşlarımızın ziyaretine açık olacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.