DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2055620-1,08%
Ağrı
17°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut’un Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut’un Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

ABONE OL
14:20 | 27 Haziran 2023 14:20
Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut’un Kurban Bayramı Kutlama Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdülhalik Karabulut, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Karabulut mesajında, “Aziz Milletimiz için dayanışma ve bir arada olma ruhunun vücut bulduğu, kardeşliğin pekiştiği özel günlerimizden olan mübarek Kurban Bayramı’nın ülkemize, İslam âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.

Bayramlar, manevi iklimiyle insanları sarmalayan, dayandığı hoş görme temelinde paylaşma ve dayanışma duygularının yoğunlaştığı, sevinçte ve tasada bir araya gelen Müslümanların karşılıksız yardımlaşma gibi değerlerinin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan müstesna günlerdir. 

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen depremler sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımızın acısının ilk günkü gibi yüreğimizde yaşamaya devam ettiği bu günlerde iyiliği, sevgiyi, saygıyı, umudu, bereketi ve güzelliği,  hayatımızın şiarı yapan Kurban Bayramının bütün insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, bu duygularla başta Üniversitemizin akademik ve idari personeli, kıymetli öğrencilerimiz ile aileleri olmak üzere, Ağrılı vatandaşlarımızın ve bütün İslam Âleminin mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.