DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20679801,36%
Ağrı
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Patnos Belediye Başkanı Savcı’dan, OGC Başkanı Aydın’a ziyaret

Patnos Belediye Başkanı Savcı’dan, OGC Başkanı Aydın’a ziyaret

ABONE OL
16:19 | 05 Ekim 2023 16:19
Patnos Belediye Başkanı Savcı’dan, OGC Başkanı Aydın’a ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, Patnos Belediye Başkanı Mehmet Şahin Savcı ve Yeşil Sol Parti Patnos Eş Başkanı Sema Savcı’yı makamında misafir etti.

7 Temmuz günü Ağrı Valiliği’nin yaptığı çağrı üzerine olağanüstü toplanan Patnos Belediye Meclisi’nde Patnos Belediye Başkanı adayı olarak en yüksek oyları alarak seçimi tamamlayan Mehmet Şahin Savcı, Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın’ı ziyaret ettiler.

Hoş sohbet ortamının olduğu ziyarette, göreve geldiği ilk günden itibaren Patnos için özverili çalışmalarıyla herkesin takdirini kazanan Başkan Savcı, elinden geldiği kadarıyla her geçen gün daha da fazlasıyla çalışacağının da altını çizdi. Sadece konuşmalarıyla değil yaptığı çalışmalarıyla gözler önünde olan Başkan, 4 yılda yapılmayan çalışmaları 90 günde hayata geçirdi.

Patnos Belediyesi Başkanlığından önce inşaat sektöründe de adından söz ettiren Başkan Savcı, 24 bin ton asfalt malzemesiyle ana arterlerde 16 km sıcak dökme işleminin yapılmasına, Patnos sokaklarında 30 km boyunca parke taşı döşemesinin yapılmasına, 20 kilometrelik alanda alt yapı yenilemesinin yapılmasına, belediye bünyesinde bulunan bütün arızalı araçların yenilerek tekrar faaliyete sokulmasına, su arıtma cihazlarının yenilenerek halkın sağlıklı su içme hakkının yerine getirilmesine ve Patnos Belediyesi’nde çalışan 350 personelin üç yıllık özlük hakları ödeneklerinin yerine getirilmesine katkı sağladı.

Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti olarak Patnos’ta hayata geçirilen yeniliklerin vatandaşlarımızın refahını sağlamada katkıda bulunması bizleri çok mutlu etti. Patnos Belediyesi Başkanı Sayın Mehmet Şahin Savcı’ya hem gerçekleştirdikleri ziyaret hem de yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.