DOLAR 32,5613 0.21%
EURO 34,9626 -0.04%
ALTIN 2.458,610,94
BITCOIN 20955961,56%
Ağrı
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ortadoğu  Gazeteciler Cemiyeti Başkanı  Nihat Aydın  Trt Kürdi ‘de Suriye Meselesini Yorumladı

Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nihat Aydın Trt Kürdi ‘de Suriye Meselesini Yorumladı

ABONE OL
01:03 | 19 Kasım 2019 01:03
Ortadoğu  Gazeteciler Cemiyeti Başkanı  Nihat Aydın  Trt Kürdi ‘de Suriye Meselesini Yorumladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu akşam TRT Kurdi TV Diyarbakır Stüdyolarında  Moderatör  Rıdvan Atabey’ın hazırlayıp sunduğu  Akilmend programına  katılan,  Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın,  Batman Son Söz Gazetesi Yazar, Gazeteci Şehmuz Temiz,Cemil Aydoğan Mezopotamya Gazetesi İmtiyaz Sahibi, Gazeteci  Yazar,  Barış Aktristi, Ayhan Yazlık Van Havadis Gazetesi Yazarı, Kadir Üründü Mardin Life Gazetesi Yazarı katılımları ile Orta Doğunun kanayan yarası Suriye’deki savaş ve Türkiye’nin üstlendiği misyon konuşuldu.

Trt kürdi kanalında yayınlanan Akilmend programına Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın’ın konuk olduğu ve yaklaşık iki buçuk saat süren programda Suriye’deki savaş konuşuldu.

Aydın, bu süreçte Türkiye’nin üstlendiği misyon ve barışın Türkiye eli ile getirileceği belirtildi. Aydın sürecin Esat ile devam edilerek federasyon yönetimine geçilmesi gerektiğini belirtirken,dokuz yıllık süreçte ülkemize 3.5 milyon mülteci sığınmıştır,Dünya Lideri Cumhur  Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile sadece Suriye’ye değil bütün Orta Doğuya barış geleceğine inandığını belirtti.

Özel Haber:Gönül Özkılıç

  

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.