DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2072812-1,20%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti’nden Kınama Mesajı

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti’nden Kınama Mesajı

ABONE OL
21:16 | 03 Mayıs 2022 21:16
Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti’nden Kınama Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, Erzurum Karayazı ilçesinde Kürtçe “HÛN BîXÊR HATİN“ kısmını kapatarak uygunsuz hareketlerde bulunup, bunu da kendi sosyal medya hesaplarında yayınlayan öğretmenler için kınama mesajı yayınladı.

OGC Genel Başkanı Aydın’ın mesajında’ “Erzurum Karayazı ilçesi girişinde bulunan ve Kürtçe “HÛN BîXÊR HATİN“ kısmını kapatarak uygunsuz hareketlerde bulunup, bunu da kendi sosyal medya hesaplarında yayınlayan öğretmenlerin, içinde bulunduğumuz bu dönemde kaosun artmasına ve ülke de birliğin bozulmasına sebebiyet verecek bir tavır içinde bulunmaları bizi en derin şekilde yaralamıştır.

Kardeş olan bu halkların bu şekilde ötekileştirilmesini kabul etmiyoruz. Biz birlikte güçlüyüz bu şekilde davranılması hem ülkemizin milli ve manevi değerlerine zarar vereceği gibi hem de öğretmenlik mesleğinin itibar kaybetmesine sebebiyet vermektedir. Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu kişiler hakkında idari soruşturma başlatmasını beklemekteyiz. Yaşanmış olan bu durumu şiddetle kınamaktayız.” ifadeleri yer aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.