DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2049135-2,05%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Okul Sporları  Şampiyonası’na Ağrı Damgasını Vurdu  

Okul Sporları Şampiyonası’na Ağrı Damgasını Vurdu  

ABONE OL
18:05 | 27 Mart 2019 18:05
Okul Sporları  Şampiyonası’na Ağrı Damgasını Vurdu  
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ERZURUMDA  YAPILAN TÜRKİYE OKUL SPORLARI KAYAKLI KOŞU VE SLALOM MÜSABAKALARINA AĞRI  SPOR LİSESİ DAMGASINI VURDU.

Ulusal ve uluslararası müsabakalarda önemli başarılara imza atan ve “okul her yerdedir” sloganı ile yeni şampiyonlar yetiştiren  Ağrı Spor Lisesi’nin öğrencileri, kayak ve snowboard branşlarında şampiyonada madalyaya doymuyor.

Kayak branşı başta olmak üzere Türkiye ve dünya çapında yetiştirdiği başarılı sporcularla adını duyuran lise, kayak branşına yeni şampiyonlar kazandırmaya devam ediyor.Ağrılı spor lisesi kayak sporcuları 1 yıl büyük emek vererek hazırlandıkları yarışmalar sonunda rakiplerine açık ara fark atarak 8 madalya ile okul sporlarında Türkiye Şampiyonu oldular.

Erzurum’da yapılan Türkiye Okul Sporları Şampiyonası’nda kayaklı koşu ve slalom müsabakalarına Ağrı Spor Lisesi damgasını vurdu.Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından Erzurumda  22-23 Mart tarihleri arasında yapılan şampiyonanın kayaklı koşu ve slalom müsabakalarında Ağrı Spor Lisesi fırtına gibi esti.

Genç kızlar A-B katagorileri ve Genç erkekler A-B katagorileri, olmak üzere 4 kategoride 220 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakaların sonucunda yapılan kayaklı koşu klasik ve paten yarışlarda bütün katagoriler de   Ağrı Spor Lisesi Türkiye birinciliklerini  elde etti.

Genç kızlar A katagorisinde  Fatma Yavuz 2 branşta Türkiye birincisi genç erkekler A katagorisinde  Abdrrahim Duman Türkiye birincisi olurken yine ,Genç kızlar B katagorisinde Rojda yılmaz, Genç erkekler B katagorisinde Cüneyit sancak Türkiye birinciliği elde ettiler.

Toplamda 5 Türkiye birinciliği, 2 Türkiye ikinciliği ve 1 Türkiye üçüncülüğü ile takım halinde Türkiye Şampiyonu olan Ağrı  Spor Lisesi, yurtdışında düzenlenecek olan şampiyonada da  Türkiye’yi temsil etme hakkı elde edeceği belirtildi.Okul müdürü Murat Demir ,Beden Eğitimi Hocalarımızı anternörlerimizi ve başarılı sporcularımızı tek tek tebrik ediyorum dedi.

Demir, “Sezon boyunca azimle, hırsla ve sabırla yaptığınız çalışmalarınızı bu kupa ve madalyalarla taçlandırdınız. Ağrı ilimize  okumuza yeni kupalar ve şampiyonluklar getirdiniz. Ağrı’yı, okulumuzu kayak branşında son 5 yıldır birinciliklerinizle   söz sahibi konuma getirdiniz. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Emeğinizin hakkı ödenmez. Sizleri ve başarınızda emeği çok olan kıymetli çalıştırıcınız Bülent Yüzak’ı beden eğitimi öğretmenlerimizi ve antrenörlerinizi  tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.