DOLAR 32,5393 0.16%
EURO 34,9590 -0.05%
ALTIN 2.457,810,90
BITCOIN 20864981,08%
Ağrı
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC’DEN  Tutak Kaymakamı Karaaslan’a Ziyaret

OGC’DEN Tutak Kaymakamı Karaaslan’a Ziyaret

ABONE OL
00:54 | 03 Ekim 2019 00:54
OGC’DEN  Tutak Kaymakamı Karaaslan’a Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, beraberinde Genel Başkan Yardımcısı Tutak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve STK temsilcisi İsmet Oğuzkan Tutak Kaymakamı Ahmet Karaaslan’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

HİZMET ÖLÇÜMÜZ İNSANDIR

Ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Karaaslan ise “İnsan haklarına saygıyı, yaşlılara, sosyal yardıma muhtaç vatandaşlarımıza, kimsesizlere, şehitlerimizin yakınları ve gazilerimize şefkat ve merhamet ile muamele etmeyi, aile içi ve kadına karşı şiddeti özel bir duyarlılıkla önlemek için tarihi ve kültürel değerlerimizi ihya etmeyi, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin zamanın ruhuna göre en iyi şekilde eğitilmesi, yetiştirilmesi ve korunması için gayret içinde olmayı, can ve mal güvenliğinin sağlanması, çevre sağlığının korunması, kamu düzeninin sürdürülmesi için özverili gayretlerimizi bir ekip ruhu içinde devam ettireceğiz.” diyerek düşüncelerini dile getirip Tutak ’ta olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın ziyaret sırasında Kaymakam Karaaslan’a hoş geldiniz diyerek; “Sizlerle birlikte gazetecilerde kamu hizmeti vermektedir. Uyumlu bir çalışma için basın olarak üzerimize düşen görevi yapmaya her zaman hazırız.” Şeklinde konuştu.

Kaymakam Ahmet Karaaslan ise; “Tutak güzel bir ilçe. Önemli bürokratlara sahip. İlçemizde ki uyumlu çalışmaları daha da genişletip birlikte çalışmanın yollarını arayacağız. Sorunlarımızı birlikte çözeceğiz. Her şey gelip geçicidir. Çalışmalarımızda Allahın rızasını kazanmak için gayret göstereceğiz.” Dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.