DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2075200-1,31%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC’den Doğubayazıt Ak Parti İlçe Başkanı Konyar’a Ziyaret

OGC’den Doğubayazıt Ak Parti İlçe Başkanı Konyar’a Ziyaret

ABONE OL
17:23 | 01 Temmuz 2020 17:23
OGC’den Doğubayazıt Ak Parti İlçe Başkanı Konyar’a Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, Doğubayazıt Ak Parti İlçe Başkanı Avukat Mustafa Konyar’a  bir ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Aydın yapmış olduğu ziyaret sonrasındaki izlenimlerini şu sözleri ile dile getirdi.

Mustafa Konyar, Doğubayazıt İlçe Başkanlığına  geldiğinden bugüne, Ak Parti’nin Doğubayazıt’ta  bir ivme kazandığını görüyoruz,günün hangi saatinde giderseniz gidin parti binasının kapıları vatandaşlara açık ve orada onları  dinleyen bir başkan var.

Halkla, parti teşkilatıyla devamlı irtibat halinde olan, vatandaşa inen, Doğubayazıt tarihinde  2002 den bugüne ilk defa en ücra köylere, mezralara kadar giden  vatandaşların sıkıntılarını dinleyen ve onlara yardımcı olmak için var gücüyle çaba sarf eden Konyar, Doğubayazıt’ta yıllardır siyasete yön veren bir aileden gelmesi ve köklerinden gelen bir saygınlığa sahip.Unvanının altında kimseyi ezmeyen, makam değil, kurduğu gönül köprüleri ile halkın gönlünü kazanan kişiliğe sahip Mustafa Konyar.

Bugün kendilerine yaptığım ziyaret sonrasında, dışarıda vatandaşlarla olsun , Stk’lar ve kanaat önderleri ile yaptığım ikili görüşmelerde Mustafa Konyar’ın ne kadar çok sevildiğini ve herkesim tarafından benimsendiğini, duruşuyla insanların  saygısını ve takdirini  kazandığını gördüm. Kazanmış olduğu bu saygı ve sevgi  Ak Parti’ye oy potansiyeli olarak ciddi manada artı olarak etkisi olacağını gösteriyor.

Verimli ve güzel görüşme için kendilerine teşekkür ediyorum, dedi..

Özel haber:Gönül Özkılıç

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.