DOLAR 32,5397 0.16%
EURO 34,9666 -0.03%
ALTIN 2.456,470,84
BITCOIN 20885610,85%
Ağrı
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC’DEN Ağrı’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 103. Yıldönümü Kutlama Mesajı

OGC’DEN Ağrı’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 103. Yıldönümü Kutlama Mesajı

ABONE OL
16:01 | 15 Nisan 2021 16:01
OGC’DEN Ağrı’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 103. Yıldönümü Kutlama Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI-Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, Ağrı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 103.yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesaj yayımladı.

Aydın mesajında; Bugün Ağrı ve tüm ilçelerimizde düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümünü tüm Ağrı halkımıza kutlu olsun.

Ağrı halkının vatan sevgisinin hiç bir şeyle asla değişmeyeceğini, özgürlüğünü her şeyin üzerinde tutuğunu açıkça ortaya koyduğu ve düşman askerlerini Ağrı’da helak ettikleri 15 Nisan, tarihin sayfalarına altın harflerle yazılmıştır

Ağrı il ve ilçeleri her karış toprağıyla bir asır önce tarihe mal olacak bir kahramanlık destanı yazarak, gelecek nesillere canından aziz bildiği bu mukaddes toprakları, hürriyeti ve özgürlüğü bırakmak için kadınıyla, çocuğuyla, erkeğiyle tek yürek olarak düşmanlara karşı kanının son damlasına kadar savaşmış ve tarihe mal olacak bir kahramanlık destanı bırakmışlardır, büyük acılar yaşanan bu toprakları asla düşmana terk etmemişlerdir.

Her türlü saldırıya, düşmanlığa, hainliğe bu topraklarda hiç bir zaman yer verilmedi ve asla da verilemez. Yanılgı içinde olup ta  çirkin emel ve amaçları olanlara, vatanımıza göz dikenlere, huzurumuzu kaçırmak isteyenlere ”Şanlı Tarihimize” bakın derim.

Toprağı, bayrağı, onuru, şerefi ve  gelecek nesillerin bu topraklar üzerinde boynunda esaret zincirleri olmadan özgürce yaşaması için savaşırken mukaddes vatan toprağında şehit olan tüm vatanseverlerimize, gazilerimize minnet ve şükran borçluyuz, bu vesile ile ruhları şad mekanları Cennet olsun diyoruz. Sizlerin bıraktığı yerde bizler bu aziz toprakların son nefesimize kadar bekçisiyiz, sizler rahat uyuyun aziz şehitlerimiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Ağrı’lı hemşehrilerimin 15 Nisan kurtuluş gününü tebrik ederim. Allah’tan milletimize bu acı dolu günleri bir daha yaşatmamasını temenni eder, bu kutlu mücadelenin kahramanlarını tekrar, en derin minnet ve rahmetle anarak şükranlarımı arz ediyorum.

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti

Genel Başkan  Nihat Aydın

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.