DOLAR 32,4468 -0.13%
EURO 34,7463 -0.68%
ALTIN 2.439,650,15
BITCOIN 2077304-1,21%
Ağrı
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC:Cumhurbaşkanım Bizde Size Güveniyoruz

OGC:Cumhurbaşkanım Bizde Size Güveniyoruz

ABONE OL
12:51 | 19 Ekim 2020 12:51
OGC:Cumhurbaşkanım Bizde Size Güveniyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüsünün  yayılmasını önlemek için alınan tedbirlerin uygulanmasında”Milletime Güveniyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan,koronavirüsün yayılmasını önlemek amacıyla alınan yeni tedbirlerde, 20 yaş altı gençlere  sokağa çıkma yasağı, pazar  yerleri ve marketler gibi insanların toplu bulunduğu alanlarda herkese maske takma zorunluluğu getirildiğini ve 31 büyük şehre araçların giriş çıkışlarının geçici bir süre yasaklandığını açıkladı.

Görüldüğü gibi, koronavirüsün yayılmasını önlemek ve bu salgını en az kayıpla atlatmak için devletimiz tüm tedbirleri alıyor, uygulamada sıkıntı olan yerlere de yaptırımlar getiriyor.

Virüsün yayılmasını önlemekte ”Sokağa çıkmayın evde kalın” ve ”temas, mesafe, izolasyon”tedbirlerinin  çok önemli olduğu, devamlı ve  tekrar tekrar vatandaşlara hatırlatılmasına rağmen,duyarsız bana bişey olmaz mantığı ile cadde ve sokaklardaki insan trafiğinin yoğunlu üzerine ilave tedbirler alınıyor.

Adım,adım gelen farklı tedbirlerle günlük yaşamı durdurmadan bu salgının önüne geçmek için devletimiz tüm imkanlarını seferber etmiş durumda.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, bu akşam yeni alına tedbirleri açıklarken kurduğu ”MİLLETİME GÜVENİYORUM” cümlesi, vatandaşın artık tüm kesimleri ile alınan tedbirlere uyacağına olan inancıydı…

Evet Cumhurbaşkanım, siz bize güveniyorsunuz, bizde size inanıyor ve güveniyoruz, alınan tüm tedbirleri hep birlikte uygulayacağız, uymayan olursa uyaracağız ve bu koronavirüs belasını inşallah birlikte yeneceğiz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.