DOLAR 32,4580 -0.11%
EURO 34,7476 -0.68%
ALTIN 2.436,000,00
BITCOIN 2076537-1,08%
Ağrı
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’ın Engelliler Haftası Mesajı

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’ın Engelliler Haftası Mesajı

ABONE OL
13:10 | 10 Mayıs 2022 13:10
OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’ın Engelliler Haftası Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, 10-16 Mayıs haftasını kapsayan ve “Engelliler Haftası” olarak kutlanmakta olan hafta için bir mesaj yayınladı.

OGC Genel Başkanı Aydın’ın mesajında, “Ülkemizde ve dünyada engellilerin sosyal ve ekonomik yönden karşılaştıkları sorunlara dikkat çekmek ve sorunlara çözüm üretmek amacıyla her yıl 10-16 Mayıs haftasını kapsayan hafta “Engelliler Haftası” olarak kutlanmaktadır.

Engellilik, yalnızca engellilerin ya da ailelerinin karşı karşıya bulunduğu bir sağlık sorunu değil, sosyal ve toplumsal boyutlarıyla toplumu yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konudur.

Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesi, çağdaş toplum anlayışının bir parçasıdır. Engelli olmak asla bir kusur olarak görülmemeli ve engelli bireylerimiz hiçbir zaman yaşama azmini yitirmemelidir.

Engellilere sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak hepimizin ortak sorumluluğudur.

Bu duygu ve düşüncelerle, Engelliler Haftası’nın toplumumuzda engelli vatandaşlarımıza karşı olan hassasiyetin artmasına katkı sağlayacağını ümit ediyor, tüm engelli vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.