DOLAR 32,4388 -0.16%
EURO 34,8344 -0.41%
ALTIN 2.445,760,41
BITCOIN 20909660,69%
Ağrı
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’dan ‘Ramazan Bayramı’ Mesajı

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’dan ‘Ramazan Bayramı’ Mesajı

ABONE OL
11:19 | 02 Mayıs 2022 11:19
OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’dan ‘Ramazan Bayramı’ Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın ‘Ramazan Bayramı’ sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın, “Manevi huzurla idrak ettiğimiz, bir bütünün parçası olduğumuzu anlamamıza vesile olan, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayını, elimizdeki maddi zenginliği, dilimizdeki güzel söz ve dileği, gönlümüzdeki sevgiyi herkesle paylaşarak yaşayıp, Ramazan Bayramı’na ulaşmış bulunmaktayız.

Bayramlar, sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü bağlarının güçlendiği; insanlarımız arasındaki birlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği; dargınlık ve kırgınlıkların yerini barış ve muhabbete bıraktığı özel günlerdir. İçinde bulunduğumuz kutsal günlerin, ülkemize, İslam Dünyasına ve tüm insanlığa barış, huzur, istikrar ve refah getirmesini; bu vesile ile dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan acıların da sona ermesini Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının milletimize ve ülkemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, değerli Ağrılı hemşerilerimin, kamu görevlisi arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarının ve basın mensuplarımızın Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.” sözleriyle yayınladığı mesajında günün anlam ve önemine uygun duygu ve düşüncelerini ifade etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.