DOLAR 32,4802 -0.04%
EURO 34,7644 -0.65%
ALTIN 2.440,420,19
BITCOIN 2065512-0,61%
Ağrı
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’dan Mevlid Kandili Kutlama Mesajı

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’dan Mevlid Kandili Kutlama Mesajı

ABONE OL
14:55 | 17 Ekim 2021 14:55
OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’dan Mevlid Kandili Kutlama Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yüce Allah’ın son elçisi Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili’ni, bir kez daha birlik ve beraberlik duyguları içinde idrak etmenin mutluluğuna erişmiş bulunuyoruz.

 

Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in, kardeşlik, barış, huzur ve insanların iyiliğini içeren mesajları, bugün çok daha önemli ve anlamlı hale geldi. Mevlid Kandili, bu bakımdan peygamberimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için iyi bir fırsattır.

 

Tüm insanlık âlemine bir kurtuluş müjdecisi olarak gönderilen, yaşantısıyla ve ahlâkıyla insanlığa örnek olarak insanlığın ufkunu aydınlatan Peygamber Efendimiz’in dünyayı onurlandırdığı bu mübarek geceyi, kendimizi sorgulamamız ve Allah’ın sonsuz merhametinden faydalanabilmemiz için bir vesile olarak görmeli ve en güzel şekilde değerlendirmeliyiz.

 

Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti olarak İslam dünyasının birliğini, beraberliğini, dayanışmasını güçlendirmesi dileğiyle, Milletimizin ve İslam âleminin “Mevlid Kandilini” ve “Mevlid-i Nebi Haftasını” tebrik ediyor, bu mübarek gecede ve haftasında yapılacak duaların, edilecek ibadetlerin makbul olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.