DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2044082-2,68%
Ağrı
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’dan 100. Yıl Mesajı

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’dan 100. Yıl Mesajı

ABONE OL
10:16 | 29 Ekim 2023 10:16
OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’dan 100. Yıl Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Cumhuriyet’in kurulmasının 100’üncü yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

OGC Genel Başkanı yayınlamış olduğu kutlama mesajında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak, bunu Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 100. yıldönümünü kutlamanın gurur ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Cumhuriyetimizi, milletimizin bağımsızlık ülküsündeki azim ve kararlılığı, vatan sevgisinin milli irade olarak güçlü bir şekilde tezahür ettiği, tüm dünya halklarına örnek olan onurlu bir mücadeleyle kazanmış bulunmaktayız.

Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıldönümünü yaşadığımız bu tarihi gün, bizi biz yapan ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür. Irk, din, dil, inanç ve cinsiyet farkı gözetmeksizin her Türk vatandaşının özgürlüğü ve eşitliği temeline dayanan Cumhuriyet, bizi millet olarak bir arada tutan, toplumsal bütünlüğümüzü ve dayanışmamızı sağlayan, güçlü bir Türkiye ideali etrafında birleştiren ortak ve vazgeçilmez değerimizdir.

Millet olarak; büyük fedakarlıklar sonucu kurulan ülkemizin küresel ölçekte bir güç haline gelen konumunu, Milletimizin sarsılmaz kardeşliğini, bugün de yarın da aynı kararlılıkla koruyacak ve geliştireceğiz. Buna mani olmak isteyen hainlere ise asla fırsat vermeyeceğiz.
Bu ülkenin fertleri olarak, atalarımızın emaneti olan bu güzel vatanı ve bağımsızlığımızı daima muhafaza etmek, Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak, Türkiye’yi dünyanın lider ülkelerinden biri haline getirmek için el ve gönül birliği halinde çalışmak, bu cennet misali vatanımızı bizlere armağan eden şehitlerimize ve gazilerimize minnet borcumuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere milletimizin ve devletimizin bekası uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ağrılı hemşerilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü kutlu olsun.” ifadeleri yer aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.