DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20788461,55%
Ağrı
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın: “Çocuğa yönelik cinsel istismar insanlık suçudur!”

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın: “Çocuğa yönelik cinsel istismar insanlık suçudur!”

ABONE OL
09:47 | 02 Temmuz 2023 09:47
OGC Genel Başkanı Nihat Aydın: “Çocuğa yönelik cinsel istismar insanlık suçudur!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, Ağrı ilimizde meydana gelen ve bizleri derin üzüntüye sokan, 5 yaşındaki bir çocuğa gerçekleştirilen cinsel istismar ile ilgili bir kınama mesajı yayınladı.

OGC Genel Başkanı Aydın mesajında, “Ağrı ilimizde meydana gelen ve bizleri şoka uğratan, 5 yaşındaki bir çocuğa yönelik gerçeklesen cinsel istismar, insanlık dışı bir suçtur ve bu suçu işleyenler çok sert bir şekilde cezalandırılmalıdır.

Bizler Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti olarak yaşanan bu acı verici olayın takipçisi olacak ve adli sürecin adil ve etkili bir sekilde yürütülmesini sağlamak için gereken adımları atacağız. Toplumda derin yaralar açan bu tür vakaların önüne geçilmesi adına cezaların caydırıcı olması gerekiyor. Bu anlamda insani değerlerden yoksun olan zanlının en yüksek cezayı almasını istiyoruz. 

Böyle bir olayın Ağrı ilimizde yaşanması bizleri derinden üzüntüye sokmuştur. Kadın cinayetleri, cinsel istismar ve tecavüz vakaları bir toplumun ahlaki çöküşünü göstermektedir. Ahlak yoksunu yeni nesillerin yetişmesinin önüne geçilmelidir.

Çocuk istismarının son bulması ve gelecekte benzer olayların yaşanmaması için toplumun her kesimini bilinçlendirmeye ve devlet yetkililerine eyleme geçmeleri için çağrıda bulunuyoruz. Bizler çocuklarımızın güven içinde yaşayabileceği bir dünya için mücadelemizi her zaman devam ettireceğiz.” sözlerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.