DOLAR 32,5717 0.25%
EURO 34,9717 -0.02%
ALTIN 2.447,220,46
BITCOIN 21024930,52%
Ağrı
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Aydın’dan, Vali Süleyman Elban’a Veda Ziyareti

OGC Genel Başkanı Aydın’dan, Vali Süleyman Elban’a Veda Ziyareti

ABONE OL
21:24 | 12 Haziran 2020 21:24
OGC Genel Başkanı Aydın’dan, Vali Süleyman Elban’a Veda Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler  Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, Valiler Kararnamesi ile Adana Valiliğine atanan  Vali Süleyman Elban’a makamında bir veda ziyareti gerçekleştirdi.

Aydın ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; öncelikle Sayın Valimiz Süleyman Elban’ın bizleri kabulünde ve ağırlamasında göstermiş olduğu samimi ilgi ve içtenliğe kalbi teşekkürlerimi arz ederim.

Sayın Valimiz Süleyman Elban’ın Adana’ya atanmasına bir yanımız sevinirken, diğer yanımız çok üzülmüştür. Valimizin  Ağrı halkının gönlünde çok başka, özel bir yeri vardır..Sevgi ve merhamet dolu yüreği ile herkese sevgi ve hoşgörülü yaklaşımları ve burada görev süresince birbirinden değerli projeleri Ağrı’ya kazandırması, Ağrı için çok büyük bir değer ve şanstı..

Vali Süleyman Elban’ın adı Ağrı’nın ve Ağrılıların gönlüne altın harflerle yazılmıştır, değerli hizmetleri için Ağrı halkı ve kendi adıma kalbi teşekkürlerimi sunuyorum..

Sayın Valimiz Süleyman Elban’a yeni görevinin hayırlı  uğurlu olması temennileri ile üstün başarılarının devamını ve sağlıklı bir yaşam diliyorum..

Yolunuz açık olsun sayın valim, rabbim yar ve yardımcınız olsun, dedi..

Özel haber:Gönül Özkılıç

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.