DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2054533-1,79%
Ağrı
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Aydın’dan, ekmek zammına sert tepki!

OGC Genel Başkanı Aydın’dan, ekmek zammına sert tepki!

ABONE OL
18:03 | 21 Temmuz 2023 18:03
OGC Genel Başkanı Aydın’dan, ekmek zammına sert tepki!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, bugün Ağrı’da ekmeğe yapılan yüzde 40 oranındaki zammı yayınladığı mesajla kınadı.

Ağrı Fırıncılar Odası’nın girdi fiyatlarındaki maliyetleri öne sürerek Ağrı ilimiz merkezinde ekmeğe yüzde 40 oranında zam yapmasıyla Ağrı’da ekmek fiyatı 4.50 TL’den 6.50 TL’ye çıkartıldı. OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’da yayınladığı mesajla Ağrı Fırıncılar Odası’nın aldığı zam kararına tepki gösterdi.

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın mesajında, “Ağrı Fırıncılar Odası’nın girdi fiyatlarını bahane göstererek aldıkları bu zam kararıyla metropol kentlerden bile pahalı bir ekmek yiyeceğiz. Bizler Ağrılı vatandaşlarımızın bu tür haksız zamlarla mağdur edilmesini asla kabul edemeyiz ve yapılan bu zammı kınıyoruz. Ülkemizin en yoksul kentinde ekmeğe yüzde 40 oranında zam yapılması demek birçok vatandaşın evlerinde aç bir şekilde yatmaya zorlanması demektir.

Bizler biliyoruz ki birçok fırında çalıştırılan işçilerin sigortaları ve maaşları tam hakkıyla ödenmezken bir de yapılan bu zamlar halkımızın belini bükecektir. Ağrı Fırıncılar Odası çeşitli bahanelerle bu zam kararını alırken; Ağrı Valiliği ve Ağrı Belediyesi’ne yakışacak en güzel karar yapılan bu zammı durdurmak olacaktır.

Bizler Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti olarak Ağrılı vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olarak seslerini duyurmaya devam edeceğiz. Yapılan bu haksız zammın da takipçisi olarak vatandaşlarımızı mağdur etmeyeceğiz.” sözleriyle yapılan zammı kınayarak tepki gösterdi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.