DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050665-2,29%
Ağrı
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Aydın’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

OGC Genel Başkanı Aydın’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

ABONE OL
16:52 | 30 Ağustos 2023 16:52
OGC Genel Başkanı Aydın’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıldönümünde bir kutlama mesajı yayınladı.

OGC Genel Başkanı Aydın’ın yayınladığı anlamlı mesajında, “Cumhuriyetimize hayat veren Türk Milleti’nin bağımsızlık inancını, hür ve müstakil yaşama kararlılığını tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiği Büyük Zaferin yıldönümünü en içten duygularımla kutluyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk Milleti’nin hiçbir şekilde vatanın bölünmez bütünlüğünden ve bağımsızlığından ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya ispat etmiştir. Bu eşsiz zaferin tek kaynağı, birbirine kenetlenmiş bir milletin, vatanına, özgürlüğüne ve değerlerine olan aşkı ve inancıdır.

Tarih boyunca gücünü, birlik, beraberlik ve kardeşliğinden alan milletimizin sahip olduğu mukaddes değerler etrafında oluşturduğu bu kenetlenme anlayışı ve Büyük Taarruz Ruhu, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da karşılaşacağımız badireleri aşmamızda en büyük güvencemiz olacaktır.

Bu anlamlı gün vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zafer için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Büyük Taarruz’un yıl dönümünü kutlarken, tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” sözlerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.