DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046620-2,71%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Aydın: “Mehmet Metiner Yalnız Değildir!”

OGC Genel Başkanı Aydın: “Mehmet Metiner Yalnız Değildir!”

ABONE OL
23:18 | 17 Haziran 2022 23:18
OGC Genel Başkanı Aydın: “Mehmet Metiner Yalnız Değildir!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti adına Genel Başkan Nihat Aydın, AK Parti Eski Milletvekili ve Demokrasi ve Birlik Derneği (DEMBİR-DER) Genel Başkanı Mehmet Metiner’e Bülent Arınç tarafından yapılan tehditkâr söylemler sebebiyle bir açıklamada bulundu.

Bugün Bülent Arınç’ın gerçek dışı söylemlerine sessiz kalamayan OGC Genel Başkanı Aydın, “Demokrasi ve Birlik Derneği Kurucu Genel Başkanı Aziz Hemşerim, büyüğüm, abim, bilge insan Sayın Mehmet Metiner, 2002 yılından beri AK Parti politikalarına destek vermiş, devlete, millete, bayrağa ve davasına her zaman sadakatiyle tanınmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olup her fırsatta sadakatini ve desteğini kendisinden esirgemeyen Sayın Metiner’e bugün Bülent Arınç tarafından kullanılan şantaj dili bizim önceden de tanık olduğumuz FETÖ metodudur.

Bülent Arınç tarafından yapılmış olan, tamamen ahlak, siyaset ve gerçek dışı ifadeler Genel Başkan Metiner’in ailesini ve özel hayatını hedef almıştır. Ben şahsım ve Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti adına şunu söyleyebilirim ki bunlar kabul edilemez, gerçek olamayacak söylemlerdir. Mehmet Metiner gibi kendi vatanı, milleti ve halkı için her zaman çalışmalarda bulunup refahlarını düşünen kişiler böylem tehditleri ve söylemleri hak etmiyorlar.

Kim olursa olsun, bir kişinin Metiner gibi gerçeklerin ve doğruların yanında olan kişilere laf söylerken bir değil bin kere düşünmesi gerekmektedir. Ama biz Bülent Arınç’ın söylediği söylemlerin daha çok kendisini yansıttığını anlıyoruz. Bülent Arınç her zaman başkalarına çeşitli laflar söyleyerek kendi çalkantılı yaşamını gözlerden uzak tutmaya çalışmaktadır. Sadece biz değil vatandaşlarımız, hemşerilerimiz de neler olup bittiğinin farkındadır.

İnanıyoruz ki, bugün bu tehditkâr ve gerçek dışı söylemlere alkış tutanlar, FETÖ’cüler ve ülkesini sevmeyen kişilerdir. Hepsini kınıyoruz. Biz bu tür kişilere de ne Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ne de Sayın Mehmet Metiner’i yedirmeyeceğiz. Mehmet Metiner yalnız değildir. Mehmet Metiner hepimizin kırmızı çizgisidir!” ifadeleriyle açıklamada bulundu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.