DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20791441,51%
Ağrı
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Aydın: “Latif Şimşek’e Yapılan Saldırıyı Şiddetle Kınıyoruz!”

OGC Genel Başkanı Aydın: “Latif Şimşek’e Yapılan Saldırıyı Şiddetle Kınıyoruz!”

ABONE OL
14:34 | 07 Ağustos 2022 14:34
OGC Genel Başkanı Aydın: “Latif Şimşek’e Yapılan Saldırıyı Şiddetle Kınıyoruz!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, Gazeteci-Yazar Latif Şimşek’in bir milletvekili tarafından şiddet görmesine tepki göstererek bir kınama mesajı yayınladı.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, gazeteci Latif Şimşek ile canlı yayında gerginlik yaşamış ve gerginlik sonrasında ise Enginyurt, Şimşek’in üzerine yürümüştü. Saldırı teşebbüsü başarısız sonuçlanan Enginyurt’un ardından bu kez DP’li vekilin koruması Latif Şimşek’i darp etmişti.

Milletvekili Enginyurt’un ve korumasının milletvekili kimliğini kullanarak bir gazeteciye yaptığı bu zorbaca davranışa Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın’da tepkisiz ve sessiz kalamadı.

OGC Genel Başkanı Aydın’ın konuyla alakalı yayınladığı kınama mesajında, “TV canlı yayını esnasında ve sonrasında gazeteci Latif Şimşek’e saldıran ve şiddet uygulayan DP Milletvekili Cemal Enginyurt’u esefle kınıyorum. Bu çirkin ve zorbaca davranış şekli Demokrat Parti geleneğine uymadığı gibi hiçbir parti de uygulanmaması gereken bir davranıştır.

İnsanların kimliklerini kullanarak diğerlerinin üstlerinde baskı kurmaya hiç kimsenin hakkı yoktur. Meslektaşımıza çok geçmiş olsun. Konuyla alakalı gerekli mercilerin en kısa zamanda gerekli işlemleri yapacağını umut ediyoruz. Gerekiyorsa Milletvekili Enginyurt’un dokunulmazlığı da kaldırılmalıdır.” ifadeleri yer aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.