OGC Genel Başkanı Aydın: KGK Vatanımıza,Basın Camiasına Hayırlı Olsun

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat AYDIN, KÜRESEL Gazeteciler Konseyi’nin (KGK), Ağrı İl Temsilciliği görevi ile onurlandırılmasına istinaden bir teşekkür mesajı yayımladı.
Aydın mesajında kendisini şu sözleri ile ifade ettiler;
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Ekim 2019 tarih ve 1660 karar sayısı ile onaylanarak geçtiğimiz günlerde faaliyete geçen ve ilk toplantısını gerçekleştirip 79 ilde temsilcilerini atayan KÜRESEL Gazeteciler Konseyi (KGK), beni Ağrı İl Temsilciliği ile onurlandırarak bu önemli göreve layık görmüşlerdir.Bu ulvi görev için Genel Başkanımız duayen gazeteci Mehmet Ali Dim ve Yönetim k-Kuruluna teşekkürlerimi arz ediyorum.
Bizleri, bu değerli görevimizin sevinç ve onurunu paylaşmak için, gerek yurtiçi gerek yurtdışından mesaj gönderen, telefonla arayan siyasiler, bürokratlar, eş ve dost herkese takdir ve kutlamaları ile yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum.
KGK Vatanımıza, Milletimize, Ağrı’ya ve Basın Camiamıza hayırlı olsun inşallah dedi…