DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20769611,44%
Ağrı
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Aydın: “AİÇÜ, Ağrı ilimizi gururlandırıyor”

OGC Genel Başkanı Aydın: “AİÇÜ, Ağrı ilimizi gururlandırıyor”

ABONE OL
21:51 | 22 Ağustos 2023 21:51
OGC Genel Başkanı Aydın: “AİÇÜ, Ağrı ilimizi gururlandırıyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nin başarılarından dolayı Prof. Dr. Abdülhalik Karabulut’u tebrik ettiği bir mesaj yayınladı.

OGC Genel Başkanı Aydın’ın mesajında, “Sayın Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, rektörlük görevine geldiğinden beri Ağrı’nın öğrenci şehri olması gerektiğini her seferinde dile getirmiştir.

Sayın Rektör kısa sürede üniversitenin akademik ve idari yapısını günün koşullarına sağlayacak hale getirdikten sonra, Türkiye’de sayılı üniversiteler konumuna gelmesi için akreditasyon başvurularında bulunmuştur.

Kısa süre önce Fedek tarafından Türk Dili ve Edebiyatı bölümü ile Tarih bölümü 2 yıllığına akreditasyon programına kabul edilmiştir. Psikoloji bölümü ise Türkiye’nin en başarılı  bölümü olmuştur.

Son olarak da Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’ne müjde olabilecek bir açıklama yapıldı. YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla beraber hem lisans hem de önlisans bölümlerinin doluluk oranının yüzde 100 olmasıyla beraber büyük mutluluk yaşadık. Bu yıl 3 bin 528 yeni öğrenci şehrimize gelecek.

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti olarak buradan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut’a teşekkür ederiz. Sayın Rektör Prof. Dr. Karabulut ve öğrencileri sayesinde Ağrı ilimiz hem bölgemizde hem ülkemizde hem de dünya da sayılı üniversiteliler arasına girerek bizleri gururlandırmışlardır.” sözleri yer aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.