DOLAR 32,2669 0.02%
EURO 34,6940 -0.1%
ALTIN 2.404,380,19
BITCOIN 2019498-1,34%
Ağrı

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Başkanı Aydın’dan Yağ Kuyruklarına Tepki

OGC Başkanı Aydın’dan Yağ Kuyruklarına Tepki

ABONE OL
12:21 | 25 Kasım 2021 12:21
OGC Başkanı Aydın’dan Yağ Kuyruklarına Tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Başkanı Nihat Aydın marketlerde yaşanan yağ ve gıda kuyruklarına tepki göstererek açıklamada bulundu.

OGC Başkanı Nihat Aydın, döviz ve enerji fiyatlarındaki artışa, ambalaj sektöründe yaşanan hammadde krizi de eklenince stokçular ve zam fırsatçıları yine devreye girdiğini belirterek özellikle paketlenmiş gıda ve yağ ürünlerinde ciddi bir tedarik sıkıntısı yaşandığını söyledi. Aydın, marketçilerin yaptığı stoklar sonucunda bulunamayan veya az bulunan ürünlerde yüzde 90’a varan fiyat artışlarına dikkat çekti.

Birçok marketin ve aracıların ürün depoladığını söyleyen Başkan Aydın, “Satın almaları toplu olarak yapan aracı firmalar birçok ürün gruplarında stok yapıyor. Aracı ve üreticilerin elindeki ithal ürünü adeta bir döviz gibi görmeye başladılar.” diyerek ifade etti.

OGC Başkanı Nihat Aydın, “Bugün bu karaborsacı marketlerde gördüğümüz yağ ve diğer gıda kuyrukları Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve bizim güçlü ülkemizi itibarsızlaştırma çalışmalarının birer göstergesidir. Biz 15 Temmuz’da bu gibi insanlara gerekli cevabı verdiğimiz gibi bugün de vereceğiz.” diyerek yaşanan olaylara tepkisini gösterdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.