DOLAR 32,2636 0.02%
EURO 34,7292 -0.01%
ALTIN 2.404,740,20
BITCOIN 2006821-2,45%
Ağrı
10°

HAFİF YAĞMUR

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

OGC Başkanı Aydın’dan Kadın Cinayetlerine Tepki Mesajı

OGC Başkanı Aydın’dan Kadın Cinayetlerine Tepki Mesajı

ABONE OL
17:11 | 23 Ağustos 2019 17:11
OGC Başkanı Aydın’dan Kadın Cinayetlerine Tepki Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Adına Genel Başkan Nihat AYDIN, Kadın Cinayetleri İle İlgili Sert Bir Tepki Mesajı Yayımladı.

Başkan AYDIN; eski eşi tarafından çocuğunun yanında hunharca defalarca bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut ve bugüne kadar katledilen tüm kadınlarımız için yayımladığı tepki mesajında şu ifadelerine yer verdi;

Kadın cinayetleri deyip haber sütunlarına taşıdığımız, TV kanallarında birkaç saniye haber adı altında verilen; vahşi, insanlık dışı, canice hayattan koparılan, geride gözü yaşlı anne, baba, çocukların kaldığı ve yaşam boyu taşıyacakları o derin acı ve travmanın etkilerini sadece kendi yüreklerinde hissedenlerin yerine koymalıyız kendimizi ve  bu vahşetleri durdurmak için ne gerekiyorsa acilen yapılmalı,ve bu acılara son verilmeliyiz.

Hep son olmasını dilediğimiz ama sadece dilek olarak kalan kadın cinayetlerine eklenen EMİNE BULUT CİNAYETİ tam bir vahşet… Yavrusunun yanında eski eşini canice  defalarca bıçaklayarak kaçan, ölüme terk eden bir cani , arkasında ÖLMEK İSTEMİYORUM diye çığlık atan bir ANNE’Yİ ölüme terk edişi ve ANNECİM ÖLME diye acı çığlıklar atan bir evlat….Bu gerçekten bir vahşet….

Bu vahşetler artık son bulmalı!!! Devletimizin kadın cinayetlerini caydıracak önlemleri ”ÇOK ACİL OLARAK”  almalı, hiç bir sebep bir insanın başka birini öldürme hakkının kimseye vermez ,hele ki kadınları…

Bir daha bu sütunlarda ”ÖLMEK İSTEMİYORUM”   ”ÖLME ANNE” çığlıklarını yansıtmamak dileğimle…

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkan

NİHAT AYDIN

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.