DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20642850,95%
Ağrı
20°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Murat Dağtekin DEVA Partisi’nden istifa etti!

Murat Dağtekin DEVA Partisi’nden istifa etti!

ABONE OL
13:08 | 13 Kasım 2023 13:08
Murat Dağtekin DEVA Partisi’nden istifa etti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Ağrı İl Başkanı Murat Dağtekin, DEVA Partisi’nde bulunduğu görevden istifa ettiğini duyurdu.

DEVA Partisi’nde Kurucu Başkan görevini yürüten Murat Dağtekin, kamuoyuna sunduğu bir açıklamayla istifa ettiğini duyurdu. Dağtekin açıklamasında, “2020 yılında kurucu il başkanı sıfatı ile başladığım siyaset hayatıma çeşitli nedenlerden ötürü istifa ediyorum. Ülkenin ve memleketin kalkınacağı günlerin özlemiyle, demokrasiye, adalete ve liyakata olan inancımız ile ilimize her daim öncelik vererek görevimizi yapmaya çalıştık. Ancak siyasetin sadece siyaset olarak kalmadığını her şeyin iç içe geçmiş bir düzensizliğe yol açtığını, halkın sesine ses olmak yerine farklı hesapların siyasette hâkim olduğunu ifade etmek istiyorum.

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz ve düşen alım gücünün en çok yaşayan ilin kimsesiz ve sahipsiz kaldığını görüyor, yetişmiş insanımıza tahammül etmeyen ve siyasetin çıkarlarına alet edildiğini bu süreçte birçok kez şahit oldum. Üretmenin, yararlı olmanın ve bilgi ile değerlendirilmenin değil, yandaş olmanın yeterli olduğu bir ortamın yararının kalmadığını ifade etmek isterim.

Her türlü sıkıntıları yaşayan ilimiz için yeni seslerin yeni yüzlerin ve yeni bir anlayışın hâkim olacağı bir dönemi diliyorum.

Bu süreçte yanımda olan Genel Başkanıma, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Genel Merkez Yönetim Kurulumuza, Kurucular Kurulu Üyelerimize, beraber yol yürüdüğüm İl Yönetimime, İlçe Başkanlarıma, İlçe Yönetimlerime, Arkadaşlarıma, Dostlarıma ve Değerli Ağrılı hemşerilerime çok teşekkür ederim.” sözlerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.