DOLAR 32,3408 0.18%
EURO 35,1444 -0.12%
ALTIN 2.240,67-0,11
BITCOIN 2077131-5,64%
Ağrı

KAR YAĞIŞLI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Milletvekili Ekrem Çelebi: AİÇÜ  Tıp Fakültesi Bina İhalesinin Yapıldığını Müjdeli

Milletvekili Ekrem Çelebi: AİÇÜ Tıp Fakültesi Bina İhalesinin Yapıldığını Müjdeli

ABONE OL
17:43 | 27 Temmuz 2021 17:43
Milletvekili Ekrem Çelebi: AİÇÜ  Tıp Fakültesi Bina İhalesinin Yapıldığını Müjdeli
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi’nin sağlık alanındaki eksikleri giderme konusunda giriştiği yoğun çabalar bir biri ardına güzel müjdelerle Ağrı’ya geri dönüyor.

Milletvekili Çelebi bu gün kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Tıp Fakültesi Binasının yapımı ihalesi gerçekleştirilmiştir. İhalenin sonuçlanması ile temeli atılacaktır. Hayırlı olsun, paylaşımı sonucu kendisi ile yaptığımız görüşmede, sırada hangi güzel haber var diye sorduk.
Ağrı’da daha nitelikli sağlık hizmeti verilmesi için çalıştıklarını ileten AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi : “Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Tıp Fakültesinde kadrolu olarak çalışacak olan Doktor Öğretim Üyesi, Doçent ve Profesörler hastanede poliklinik hizmeti verecekler ve ameliyatlarını gerçekleştirecekler. Şu anda 7 akademik kadroya atama atıldı. İleriki zamanda da akademik kadrolara atamalar gerçekleşecek.

200 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile ilgili de bilgi veren Çelebi: “TOKİ’den alınan 100 dönüm arazi üzerine projesi devam eden ( 140 milyon TL proje bedelli) 200 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin 2021 yılında temelinin atılacağını iletti.
200 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin Uygulama Projeleri için 23 Aralık 2020 tarihinde ihaleye çıkıldığını ileten Çelebi: Uygulama Projesi ihalesinin tamamlanması ile yapım ihalesine geçileceğini, 2021 yılında da temelini atmayı hedeflediklerini” söyledi.

Çelebi: Ağrı’ya gerçekten çok büyük bir yatırımlar gerçekleşiyor, düşünün üniversitemizdeki bir öğrenci ya da öğretim görevlisi hiç bina dışına çıkmadan, koridorlarla birbirine bağlı olan fakültemize ve kadın doğum hastanemize geçiş yapabilecekler, bu hem zaman kaybını en aza indirecek hem de hava şartlarından etkilenmeyi ortadan kaldıracak.
Ağrı’lı hemşerilerime daha güzel müjdelerim var, inşallah önümüzdeki günlerle bunları sizlere aktaracağım, ben inanıyorum ki sağlık alanında yapılacak bu yatımlarla en az önümüzdeki 50 yıl Ağrı’nın sağlık alanında sorunu olmayacaktır. Yapılan tüm yatırımlar ilimize hemşerilerimize hayırlı olsun, sağlıkla kalsınlar, temennilerinde bulundu.

Özel Haber: Gönül Özkılıç

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.