DOLAR 32,3625 -0.37%
EURO 34,6412 -0.49%
ALTIN 2.380,09-1,74
BITCOIN 18930711,46%
Ağrı
17°

HAFİF YAĞMUR

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Memur-Sen’de devir teslim yapıldı

Memur-Sen’de devir teslim yapıldı

ABONE OL
18:11 | 26 Temmuz 2023 18:11
Memur-Sen’de devir teslim yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memur-Sen Olağan Genel Kurulu’nda geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde Ağrı Memur-sen İl Temsilcisi seçilen Sağlık Sen Ağrı Şube Başkanı Fevzi Mağal ve yönetimi görevi devraldı.

Memur-Sen Ağrı İl Başkanlığı’nda yapılan devir teslim töreni ile Fevzi Mağal yönetimi göreve başladı. Memur-Sen Olağan Genel Kurulu’nda Sağlık Sen Ağrı İl Temsilciliğine seçilen Fevzi Mağal görevi Memur-Sen eski Ağrı İl temsilcisi Abdurrahman Aslan’dan devraldı. Törende Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Cevdet Taşdemir de bulundu.

Kendisine oy veren vermeyen herkese teşekkürlerini sunan Memur Sen Ağrı İl Temsilcisi Fevzi Mağal,“Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü olan Memur Sen Konfederasyonu’nun ve Sağlık-Sen’in mensubu olmaktan gurur duyuyorum, kamu görevlilerinin haklarının, kazanımlarının korunması noktasında var gücüyle çalışmaya devam edeceğimin sözünü bir kez daha veriyorum.

Her mücadelenin ve elde edilen kazanımın altında büyük çalışmaların yattığını unutmamak gerek, çalışanlar için verdikleri tüm çabadan ve döktükleri her ter damlasından onur duyuyorum. Demokratik bir seçim sürecinde delegelerimizin teveccühü bizim yönümüzde oldu.

Yıllardır dava arkadaşlığı yaptığım tüm camiamıza örnek teşkil eden birlikte yol yürüdüğüm başkanım Abdurrahman Aslan’dan Memur-Sen Başkanlık devrini almış bulunmaktayız. Omuzlarımızı almış olduğumuz bu sorumluluğu taşırken Rabbim bizi üyelerimize yol arkadaşlarımıza davamıza karşı mahcup etmesin inşallah. Ağrı Memur-Sen Başkanlığına bizi layık gören; Konfederasyonumuzun tüm başkanlarına ve değerli delegasyona gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

50 delegenin oy kullandığı seçimde şube başkanlarının oy birliği ile Memur-Sen Ağrı İl Temsilcisi olarak seçilen Sağlık Sen Ağrı Şube Başkanı Fevzi Mağal, Memur-Sen olarak özelde üyelerin, genelde insanlığın sancısını çekerek hareket ettiklerini vurgulayarak, “Ağrı sevdamızla, güçlü kadrolarımızla yol aldık. Her zaman en iyiyi yapmak için çaba harcadık. Şimdi bu başarılara yenilerini ekleyecek bir kadro göreve başlıyor. Bütün çalışmaların en iyisini, Ağrı genelinde ki 9 bin 500’e yakın MEMUR-SEN üyemiz, göreve başlayan yönetimden bekliyor.” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.