DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2069994-1,59%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mehmet Erat, Aday Tanıtım Toplantısı Yaptı

Mehmet Erat, Aday Tanıtım Toplantısı Yaptı

ABONE OL
15:12 | 10 Ekim 2022 15:12
Mehmet Erat, Aday Tanıtım Toplantısı Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri yaklaşırken Saim Alpaslan’ın birkaç gün önce yaptığı basın toplantısındaki ithamlarından sonra Mehmet Erat da basın açıklaması yaptı.

Başkan Adayı Mehmet Erat tanıtım programında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Aslında biz basınla seçimlerin akabinde kazanmamız halinde bir araya gelerek programımızı aktarmak ve onların katkı sunmasını sağlamak amacıyla bir araya gelmeyi hedeflemiştik ama Sayın Alpaslan’ın birkaç gün önce yaptığı basın toplantısında ki ithamlarından dolayı bugün sizlerle iddialara cevap vermek için bir araya geldik bugün bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum.

Ağrı’ya kazandırdığımız ATSO Hizmet Binasına yönelik iddialara ilişkin şunu açık yüreklilikle ifade ediyorum. Mevcut binanın bugün inşa edilmesi halinde yaklaşık maliyeti 150 milyon civarındadır. Mehmet Erat bu binayı yaparken 1 milyon 2 milyon borç bırakmışsa bu kazancımdır kayıpmıdır. Kasasında 590 bin lira ile devraldığım ve bizim başkanlık sürecimize kadar kimsenin varlığından haberdar olmadığı ATSO Hizmet Binası bugün yıllık 660 bin lira geliri olan bir binadır, dedi.

Organize Sanayi Bölgesine ilişkin ikibuçuk milyonluk borç benim borcum değildir. Nazif Acarbay’dan Saim Alpaslan’a kadar olan tüm yönetimlerin borcudur bunu bitirdiklerini ifade ediyorlar evet doğrudur bu yöntemle bizde bitirirdik ama biz odanın yüzde 40 hissesini yüzde birlere ikilere düşürerek borç kapatmaktan yana değiliz tıpkı eski hizmet binasını satmadığımız gibi bundan sonraki süreçtede aynı düsturla devam edeceğiz satmaya değil yapmaya geliyoruz.” dedi.

Mehmet Erat’ın Grup Adayları:

1.GRUP CEMAL YILDIRIM METİN TAŞDEMİR

2.GRUP MEHMET ERAT UMUT TAHTALI

3.GRUP ORHAN KELEŞ ERKAN BULUT SERVET BAĞAR

4.GRUP MEHMET ERAT CELAL KAYA SERVET YILDIRIM

5.GRUP NECİP TAYHAN AYHAN GÖNÜLTAŞ

6.GRUP CEZMİ GELTURAN SALİH KAYA BAYRAM ASLAN

7.GRUP AHMET GENÇ SEFA TAŞDEMİR

8.GRUP FERHAT MUSUL FEYAT İSTEMİHAN

9.GRUP KENAN ÇETİN KENAN DAŞDEMİR

10.GRUP M.SALİH UÇAK CEM KÖSEOĞLU FEVZİ TAŞDAN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.