DOLAR 32,4292 0.08%
EURO 34,8871 0.19%
ALTIN 2.383,360,15
BITCOIN 1950543-6,76%
Ağrı
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Konuşan Ağrı’dan ilk buluşma geliyor!

Konuşan Ağrı’dan ilk buluşma geliyor!

ABONE OL
08:42 | 20 Haziran 2023 08:42
Konuşan Ağrı’dan ilk buluşma geliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son zamanlarda Ağrı ilimiz ve Ağrılı vatandaşlarımız tarafımdan en çok konuşulan ‘Ağrı Konuşuyor Platformu’ için ilk tarih belirlendi.

Ağrı Konuşuyor Platformu’nu oluşturduktan sonra paylaştığı kısa videolarla dikkatleri üzerine çeken Ufuk Balkis ,Konuşan Ağrı’nın startını vermek için düzenlediği programa tüm hemşehrilerini davet ediyor.

Eğitim’den sağlığa, istihdam’dan kent kültürüne bir çok konuda söyleyeceği bir çok şeyi olan ve bunları Ağrılıların dilinden kelamdan kaleme dökerek çare aramak amacı ile yola çıkan Balkis ilk buluşma için strat verdiği toplantıda genç neslin hayranlıkla takip ettiği isimlerden Afrikalı Ali ile birlikte sahne alıyor.

Konuşan Ağrı platformunun hayata geçiş nedenlerinin anlatılacağı keyifli bir söyleşide Ağrılılarla ilk buluşma 24 Haziran Cumartesi günü saat 18:30 da Ağrı Kültür ve kongre merkezinde gerçekleşecek.

Balkis’in Ağrılı vatandaşlarımıza ihtiyacı olduğu ve hep beraber Ağrı’nın konuşulacağı platformun ilk buluşmasında Kral FM’in vazgeçilmezlerinden Afrikalı Ali ile birlikte Ağrılı gençliğin sorunları konuşularak soruya dönüştürülecek, kelamdan kaleme dökülecek olan programın akabinde platform başkanı Balkis oluşturduğu dosyaları çözüm odaklı eylemlerle sonuca ulaştırarak Ağrı’nın nefes alması yönünde ilk adımları atmış olacak.

Bundan sonra Ağrı konuşacak yetkililer dinlemek lüksünden sıyrılıp çözüm üretecekler. Ya yol alacaklar ya da yol açacaklar.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.