DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2053602-1,04%
Ağrı
22°

AÇIK

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

KGK ile MMT Tunç Grup arasında güç birliği yapılacak!

KGK ile MMT Tunç Grup arasında güç birliği yapılacak!

ABONE OL
14:48 | 02 Kasım 2023 14:48
KGK ile MMT Tunç Grup arasında güç birliği yapılacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) ile MMT Tunç Grup arasında çeşitli tanıtım ve PR projeleri için güç birliği protokolü imzaladı.

Dünya genelinde 65 ülke ile Türkiye’de 81 ilde ofisleri veya temsilcilikleri bulunan Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) ile Türkiye’nin yanısıra 4 ülkede inşaat ve emlak sektöründe faaliyet gösteren Alanya merkezli MMT Tunç Grup, yurtdışı ağırlıklı olmak kaydıyla çeşitli tanıtım ve PR projeleri için güç birliği protokolü imzaladı.

KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim ile MMT Tunç Grup Yönetim Kurulu Başkanı A. Kadir Tunç tarafından imzalanan bir yıl süreli protokol ile ülkemiz ve kardeş ülkeler lehine gerçekleştirilecek tanıtım, PR ve medya projelerine MMT Tunç Grup sponsorluk desteği verecek.

KGK Alanya ofisinde yapılan imza töreninden sonra konuşan KGK Genel Başkanı Dim, “İnşaat sektöründe birbirinden güzel ve vizyon projelerle daima fark yaratan MMT Tunç Grup’un yönetim kurulu başkanı değerli dostum A. Kadir beye duyarlılığı için çok teşekkür ederim. Kendisinden böyle bir teklif gelince çok memnun oldum. Biz de birlikte ne yapabiliriz konusunda istişare ettik. Şimdilik bir ön protokol yaptık.

Güç birliğimizi hangi mecralara ne şekilde taşıyabileceğimizi ilerleyen günlerde planlayacağız. Ülkemiz ve kardeş ülkelerde toplumlar lehine bir çok projeyi birlikte yaşama geçireceğiz. Her iki kuruma da memleketimize de hayırlı olsun.” dedi.

MMT Tunç Grup Yönetim Kurulu Başkanı A. Kadir Tunç ise yaptığı konuşmada, “KGK ile bu protokol bizim için tarihi bir başlangıç olacak. Tüm dünyada temsilcileri olan bir medya örgütünün partneri olmaktan onur duyduk. Dünyanın değişik coğrafyalarında ülkemiz ve insanlık adına gurur duyacağımız projelerimizi KGK ile birlikte yapmak istiyoruz. Ben de değerli konsey genel başkanımıza ve yönetimine çok teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.