DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20657560,91%
Ağrı
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

KGK Genel Başkanı Dim’in babası, vefatının yıl dönümünde dualarla anıldı

KGK Genel Başkanı Dim’in babası, vefatının yıl dönümünde dualarla anıldı

ABONE OL
14:31 | 08 Kasım 2023 14:31
KGK Genel Başkanı Dim’in babası, vefatının yıl dönümünde dualarla anıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’in babası merhum Arıkan Yılmaz Dim, vefatının 18. yıl dönümünde Bektaş Mezarlığı’ndaki kabri başında ailesi, öğrencileri, meslektaşları, ve sevenleri tarafından dualarla anıldı.

KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’in babası, Alanya’nın ilk Milli Eğitim Müdürü, Alanya basınının duayeni, Yeni Alanya Gazetesi kurucusu Arıkan Yılmaz Dim, vefatının 18. yıldönümü dolayısıyla, Dim Medya A.Ş. Ailesi, Arıkan Yılmaz Dim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, ailesi, meslektaşları ve sevenleri tarafından Bektaş Mezarlığı’ndaki kabri başında dualarla anıldı.

Anma törenine Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı ve Dim Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dim, Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Arıkan Yılmaz Dim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Aksoy, Fevzi Alaettinoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Nazım Karagedik, Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti (ALGC) Başkanı Ferit Kesen, öğretmenler ve öğrencilerin yanısıra ailesi ile DİM Medya A.Ş. çalışanları katıldılar.

Merhum Arıkan Yılmaz Dim’in mezarı başında dualar okunmasının ardından kabrine çiçek bırakıldı. Buradaki heyet daha sonra merhum Dim anısına Arıkan Yılmaz Dim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen pişi ikramı programına katıldı.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.