DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2038566-2,80%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İYİ Parti Ağrı Milletvekili adayları, OGC’yi Ziyaret etti

İYİ Parti Ağrı Milletvekili adayları, OGC’yi Ziyaret etti

ABONE OL
21:57 | 03 Mayıs 2023 21:57
İYİ Parti Ağrı Milletvekili adayları, OGC’yi Ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Ağrı Milletvekili adayları Bürokrat Metin Aydemir, Avukat Kenan Kaçmaz ve Çağdaş Çelik basın ziyaretlerinin ilkini Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın’a gerçekleştirdi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerine az bir zaman kalmışken, Millet İttifakı içerisinde bulunan ve attıkları adımlarla ön sıralarda yer alan İYİ Parti’nin Ağrı Milletvekili adayları OGC’ye ziyarette bulundular. Hoş sohbet ve Ağrı’nın geleceğine dair atılacak güzel adımların konuşulduğu ortamda karşılıklı fikir alışverişleri de yer aldı.

Dün Ağrı’da gerçekleştirilen ve Millet İttifakı adayları arasında önemli bir yere sahip olan CHP mitinginde konuşmalarıyla Ağrılılara güven aşılayan CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ağrı ile ilgili söylediği sözlerin kendi düşüncelerini de yansıttığını söyleyen İYİ Parti Milletvekili adayları, güzel günlerin yakında hem Ağrı ilimizin hem de ülkemiz için geleceğinin altını çizdiler.

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, kendisine gerçekleştirilen ziyaretten dolayı İYİ Parti Ağrı Milletvekili adayları Metin Aydemir, Kenan Kaçmaz ve Çağdaş Çelik’e teşekkürlerini iletti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.