DOLAR 32,5931 0.32%
EURO 35,0018 0.07%
ALTIN 2.457,050,87
BITCOIN 20973750,12%
Ağrı
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’u, Neden Şehrül-Emin  Binali Yıldırım Yönetmeli?

İstanbul’u, Neden Şehrül-Emin Binali Yıldırım Yönetmeli?

ABONE OL
18:18 | 11 Haziran 2019 18:18
İstanbul’u, Neden Şehrül-Emin  Binali Yıldırım Yönetmeli?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

23 Haziran’da İstanbul’da yenilenecek olan belediye başkanlığı seçimlerine 12 gün var, üç aydır konuşulan seçimlerde, işi ehline bırakmak gerekir diyorum ben.                    Manşette de  dediğimiz gibi İstanbul’u Şehrül-Emin Binali Yıldırım yönetmeli, yazımızı okuduğunuzda neden böyle dediğimi anlayacaksınız değerli okurlar.

Şimdi her iki adaya bakalım, Sayın Binali Yıldırım’la, Ekrem İmamoğlu’nu asla kıyaslayamazsınız, bir tarafta Binali Yıldırım yılların siyasi birikimine sahip, Ulaştırma Bakanlığı, Başbakanlık, Meclis Başkanlığı yapmış tam donanımlı bir aday, diğer tarafta bakıyorsunuz Ekrem İmamoğlu, bir TV kanalında spor yorumculuğu ve Beylikdüzü Belediye Başkanlığı yapmış bir aday (küçümsediğimden değil, burada tecrübe ve donanıma bakmak lazım 16 milyonluk İstanbul’u konuşuyoruz)…

Basından takip ettiğimize kadar Beylikdüzü Belediyesinde bütçesini öngöremeyen ve  ek bütçe yapmak için 3 defa belediye ait arsalarını satmış. 350 bin kişinin yaşadığı Beylikdüzü’nün bütçesini yönetememiş biri 16 milyonluk dünya kentine talip oluyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan için İstanbul çok önemli, çünkü kendisinin zamanındaki musluklardan akmayan su, ulaşımdaki keşmekeşlik, çöplükler vs. vs. ve daha pek çok sıkıntıyı kendi projeleri ile çözdüğünü biliyoruz, İstanbul Sayın Cumhurbaşkanımızın göz bebeği onun için İstanbul’u işin ehli yönetmeli. Ak Parti adayı Binali Yıldırım’ın yaptığı uluslararası ölçekli Mega projelerine bakarsak neden Yıldırım yönetmeli dediğimiz çok daha iyi anlaşılır.

1.)MARMARAY PROJESİ                                                                                   İstanbul’un Asya ve Avrupa yakalarını denizaltından demiryolu ile birbirine bağland2.)

2.) İzmit Körfez Geçiş Köprüsü                                                                                       Dünyanın en uzun asma köprülerinden biri, İzmit-İstanbul arasındaki ulaşımı hızlandırdı.

3.) Yüksek Hızlı Tren
Yüksek Hızlı Tren projeleriyle büyük şehirler arasındaki mesafeler kısaldı.
Bin 213 kilometresi yüksek hızlı tren hattı olmak üzere bin 805kilometre yeni demiryolu       hattı yapıldı.
4.)  4,5G
Türkiye mobil iletişimde 3G den sonra 4,5G teknolojisiyle tanıştı

5.) Üçüncü Köprü                                                                                                         Kuzey Marmara Otoyolu proje kapsamında inşa edilen 3.Köprü ile İstanbul’un iki yakasına
denizin altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli

6.) Havayolu
Aktif havalimanı sayısı 26’dan 55’e 34 milyon olan yolcu sayısı 182 milyona ulaştı.
Dünyanın en büyük hava-limanlarından biri olan İstanbul 3.Havalimanı  uçuşlara  açıldı

7.) 24 BİN 280 KM BÖLÜNMÜŞ YOL                                                                                  Türkiye genelinde 24 Bin 280 kilometre bölünmüş yol hizmete girmiştir.
Karadeniz Sahil yolu projesi tamamlanarak halkın hizmetine sulundu.

8.) OVİT Tüneli
Ovit Dağı Tüneli, Türkiye’de Rize-Erzurum arasındaki kara yolunun
İkizdere-İspir mevkinde bulunan Ovit Dağı Geçidi’nin kara yolu tüneli ile geçilmesini
hedefleyen bir ulaşım projesidir.
Toplam uzunluğu 14,346 kilometre bunun 1,710 kilometresi aç-kapa,
12,636 kilometresi ise tünel kazısı olan proje Türkiye’nin en uzun tüneli,
Dünya’nın ise en uzun çift tüplü kara yolu tüneli olarak kayda geçti.

Sayın Binali Yıldırım’ın atladığımız projeleri var ise af ola.

İstanbul seçimlerini kazanmak için çeşitli algılar yaratmak isteyen ve devamlı mağduru oynayan İmamoğlu öncelikle mal varlığını açıklamalı ki şaibe kalmasın…

Anadolu’un bağrından kopup gelmiş, ülkemize uluslararası ölçekli çeşitli  projeler kazandırmış tam donanımlı bir siyasetçi Sayın Yıldırım, halkın dilinden anlayan, ülkesi, milleti  için elini taşın altına koymaktan asla çekinmeyen mert ve azimli bir kişiliğe sahip olan bir siyasetçi. Böyle değerli bir adaya ve Ak Partiye tabi ki İstanbul’u seven herkesin tam destek vermesi lazım.

Ak Partinin sevilen adayı Binali Yıldırım’a ve Ak Parti’ye destek vermek için İstanbul’da Kürt kardeşlerimizle buluşmaya ve onlara Binali Yıldırım’a karşı yaratılan algıları anlatmak ve doğru bilgi akışını sağlamada yardımcı olmak için seçim çalışmalarına katılan Ak Parti Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın verdiği destek, başta HDP olmak üzere pek çok  kişi ve partileri rahatsız etmiş  olmalı ki, Başkan Sayan’a karşı yalan ve iftiralara başladılar, istedikleri kadar yalana baş vursunlar artık KÜRT halkının gözü açıldı, Ağrı’yı HDP’nin kalesi olarak gösteriyorlardı, Başkan Sayan  o kaleyi yıktı, halkıyla bütünleşti ve sağlam gönül köprüleri kurdu, halkına doğruyu yanlışı anlattı ve Ağrılıların teveccühü ile Başkan seçildi, bu birilerinin içine ne kadar dert olsa da, Başkan Sayan tüm Ağrı halkının Başkanıdır, İnşallah Binali Yıldırım’da tüm İstanbul halkının başkanı olacak ve oynanan oyunları bozacaktır…Bize. Ağrı’ya uğur getiren Başkan Sayan inanıyorum ki, İstanbul’a da uğur getirecek ve Sayın Binali Yıldırım İstanbul’un Belediye Başkanı olacaktır…

Sağlıcakla kalın değerli dostlar

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.