DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20693210,57%
Ağrı
23°

AÇIK

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Kızılaslan’dan, Ağrılılara çağrı

İstanbul Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Kızılaslan’dan, Ağrılılara çağrı

ABONE OL
17:27 | 11 Ağustos 2023 17:27
İstanbul Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Kızılaslan’dan, Ağrılılara çağrı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Ağrı Dernekleri Federasyonu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla bütün Ağrılıları derneklerine davet ederek başarılı işlere birlikte yürümek için davet edici bir mesaj yayınladı.

İstanbul Ağrılılar Derneği Federasyonu Başkanı Vefa Kızılaslan ile yürünen bu yolda başarılı işlere imzalar atıldığı dile getirilen mesajda, “Kıymetli Ağrılılar hepimizin cuması mübarek olsun, işleri rast gelsin. İstanbul’daki Ağrı il, ilçe ve köy derneklerine çağrımızdır. Federasyonumuza henüz kayıt yaptırmamış değerli başkanlarım, gördüğünüz üzere federasyonumuz şahsi menfaatten ziyade toplum için şeffaf güvenilir bir çalışma içerisindedir. 2023 yılında üzerinde yoğunlaştığımız konular;

– Ağrı adına İstanbul geneli ölçeğinde etkinlikler yapmak

– Öğrencilere burs sağlamak,

– Dernekler arası futbol turnuvası düzenleyerek İstanbul da Ağrılıların adını spor ile duyurmak,

– Derneklerimizle piknikler düzenleyip kaynaşmayı güçlendirmek,

– Yerelde her ilçede derneklerimizin bir arada olmasını destekleyerek yerel seçimde parti farketmeksinizin Ağrılı siyasetçilerin önünü açmak,

– İstanbul bürokrasisine federasyonu ve dernekleri tanıtarak bilinirliği ve etki alanını genişletmek,

– Federasyon bünyesinde çeşitli meslek grupları etkinlikleri düzenleyip yeni oluşumlar kurmak,

– Ağrı kalkınma programı yayınladık. Bakanlık nezdinde tarafımıza teknik bilgiler iletildi. İletilen bilgilerle programı daha da geliştirip sunumlar yapmak,

– İstanbul’daki Ağrılılar ve Ağrı ilimizi ilgilendiren konularda basın açıklamaları ile gündem oluşturmak,

Bunlara ek birçok çalışmamız gönüllülük esaslı yani tamamen kendi şahsi maddi olanaklarımızla sürdürülüyor. Derneklerimizden aidat toplamıyor, beraber yapılan etkinliklerde emeğe binaen kazancı derneklerle paylaşıyoruz. En önemlisi her şeyi şeffaf bir şekilde sosyal medya hesaplarımızda yayınlayarak kamuoyu ile paylaşıyoruz.

Malumunuz 17 yıllık geçmişi olan, İstanbul’un sembol bir noktasında kendi mülküne sahip, Silivri’den Sultanbeyli’ye Ağrı derneklerinin önemli bir kısmı ile beraber yürüyen bir federasyonu temsil etmekteyiz. Her geçen gün de çok daha güzel tepkiler alıyoruz. Çünkü bu işi etik çerçevede ve prensiplerimizden taviz vermeden yapıyoruz. Bu noktada henüz kayıt yapmamış derneklerimizi, federasyonumuzla bu onurlu yolu yürümek üzere kayıt yaptırmaya davet ediyoruz.

Federasyonumuza katılım kararlarınızı alıp, tarafımıza sizi temsilen başkan dahil 5 delegenizi iletin ve birlikte yol yürüyelim. Malumunuz her hareketimizi delegelerimize iletiyor her delegeyi söz sahibi kılıyoruz. Şeffaf, katılımcı, meşru hamlelerimizi STK etiklerini gözeterek atıyoruz. Halkımızın gerçeklerini gözeterek, şahıs veya partilerin arka bahçesi olmadan gönüllü memleket hizmeti için koşturuyoruz. Çalışmalarımızı yaparken kayıtlı veya değil derneklere bilgi veriyor etkinliklerimize dahil ediyoruz. Fakat sizlerde takdir edersiniz ki kayıtlı derneklerimize öncelik sağlamak zorundayız. Bu anlamda kayıtlı derneklerimizin avantajlarından tüm derneklerimizin yararlanması adına federasyonumuza kayıt yapmalarını istiyoruz.

Federasyonumuz hiçbir derneği tahakkümü altına almaz, bir şahsın menfaatine basamak olarak kullanmaz, tamamen şeffaf ve gönüllü bir hareketi organize eder. 8’inci Dönem Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Vefa Kızılaslan dahil olmak üzere her dönem farklı bir başkanın liderliğinde yürümüş bir kurumuz. Buradan da anlaşılacağı herkesin gelip mücadele edebileceği, yönetimde bulunup başkanlık yürütebileceği şahısların değil halkın federasyonuyuz. Bu anlamda bizleri yönetim olarak derneğinize davet edip aklınızdaki sorulara net cevaplar alabilirsiniz. Bu sözlerle Ağrı ili, ilçeleri ve köyleri adına emek veren tüm dernekleri birlikte yol yürümek üzere federasyonumuza davet ediyoruz. Saygı ve selamlarımızla… İstanbul Ağrı Dernekler Federasyonu Yönetimi” ifadeleri yer aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.