DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2051159-0,74%
Ağrı
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İshak Paşa Sarayı, kışın daha bir güzel!

İshak Paşa Sarayı, kışın daha bir güzel!

UNESCO Dünya Miras Listesi’ne önerilen ve Doğu Anadolu Bölgesi’nin incisi olarak ifade edilen, Ağrı Dağı'nın komşusu tarihi İshak Paşa Sarayı, Ağrı ilimizde etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle beyaza büründü.

ABONE OL
12:51 | 22 Kasım 2023 12:51
İshak Paşa Sarayı, kışın daha bir güzel!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

UNESCO Dünya Miras Listesi’ne önerilen ve Doğu Anadolu Bölgesi’nin incisi olarak ifade edilen, Ağrı Dağı’nın komşusu tarihi İshak Paşa Sarayı, Ağrı ilimizde etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle beyaza büründü.

Son günlerde soğuk hava dalgasının etkisi altına girmiş olan ülkemizde her il olduğu gibi Ağrı da zorluk çekmeye devam ediyor. Kar yağışının olumsuz etkilerinin olduğu ilimizde bir yandan güzel görüntüler de ortaya çıkmaya başladı.

Ağrı ilimiz sınırları içerisinde bulunan, İstanbul Topkapı Sarayı’ndan sonra son devirde yapılmış sarayların en ünlüsü olan ve Doğu Anadolu Bölgesi’nde tarihi özelliği ve mimari yapısı ile göz kamaştıran İshak Paşa Sarayı, etkili olan kar yağışının ardından beyaza büründü. Yaz ve kış mevsiminde hem yerli hem de yabancı ziyaretçi akınına uğrayan tarihi sarayı ziyaret eden dağcıların objektifine yansıyan görüntülerde, İshak Paşa Sarayı ve çevresinin adeta karlar altında kaldığı anlar göz kamaştırdı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.