DOLAR 32,3938 -0.11%
EURO 34,5795 -0.67%
ALTIN 2.381,88-2,17
BITCOIN 1939008-5,36%
Ağrı
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İş insanı Volkan Barbaros’un Ramazan Bayramı kutlama mesajı

İş insanı Volkan Barbaros’un Ramazan Bayramı kutlama mesajı

SHELTER İNN Otel Spa, VB Enerji A.Ş ve Ezgi Cafeler Yönetim Kurulu Başkanı İş insanı Volkan Barbaros, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

ABONE OL
12:38 | 09 Nisan 2024 12:38
İş insanı Volkan Barbaros’un Ramazan Bayramı kutlama mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SHELTER İNN Otel Spa, VB Enerji A.Ş ve Ezgi Cafeler Yönetim Kurulu Başkanı İş insanı Volkan Barbaros, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

İş insanı Barbaros mesajında, “Bayramlar mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerdendir.

Dayanışma gibi yüce bir duygunun tezahür ettiği bu kutsal günlerde Aynı dinin, aynı inancın neşesinde insanları birleştiren, yürekleri bütünleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları onaran ilahi bir armağan olan bayramlarda, iyiliklere ve güzelliklere yönelmeli, yardımlaşma ve dayanışmanın önemini hatırlayarak, ihtiyaç içinde bulunanlara yardım eli uzatılmalıdır.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, başta Ağrı’nın muhterem halkı olmak üzere Aziz Milletimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramını kutluyor; bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, herkese sağlık ve esenlikler diliyorum.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.