DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20766821,47%
Ağrı
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İş insanı Volkan Barbaros’un 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

İş insanı Volkan Barbaros’un 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

ABONE OL
12:26 | 15 Temmuz 2023 12:26
İş insanı Volkan Barbaros’un 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Shelter Inn Otel ve Spa ve VB Enerji A.Ş ve Ezgi Cafeler Yönetim Kurulu Başkanı İş insanı Volkan Barbaros, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İş İnsanı Barbaros’un mesajında, “Devletimizi, demokrasimizi, milli birlik ve beraberliğimizi, anayasal düzeni ve özgürlüklerimizi hedef alarak, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne yönelik hain FETÖ/PDY terör örgütü tarafından yapılan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yedinci yılında milletçe tek yürek olarak emsalsiz bir kahramanlık destanı yazmış olmanın haklı gururunu ve onurunu yaşıyoruz. 

Milletimizin kahramanlık destanı olan 15 Temmuz, devletimizin tüm kurumları ile güvenlik güçlerimiz ve asil milletimizin dua ve destekleriyle, ülkemizin bekasına kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütlerine karşı mücadeleden asla taviz vermeyeceğini açıkça ortaya koymuştur.

şanlı tarihi kahramanlık destanlarıyla dolu olan Aziz Türk Milleti, ülkemizin güvenliğine, birlik ve beraberliğine, milli iradesine yönetilen her türlü girişime dün olduğu gibi, bugün ve yarın da asla izin vermeyecektir.  

Bu duygu ve düşüncelerle milli irademize ve demokrasimize sahip çıkmak için gövdesini siper eden tüm 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Zaferi Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.” ifadeleri yer aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.